Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean

Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean

Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean - popis produktu

Parní čistič CONCEPT CP 1010 je dokonalý pomocník pro úklid celé domácnosti. Parní čištění je založené na kombinaci tlaku a vysoké teploty kolem 100 °C. Přístroj vytvoří z vody páru, která je hnána vysokým tlakem ven. Tlak je natolik silný, že pára rozpustí všechny nečistoty. Díky tomu dokáže zahubit až 99 % bakterií, které se v domácnosti vyskytují. Úklid s ním zvládnete snadno, rychle a velmi efektivně. Je šetrný k životnímu prostředí, protože není potřeba používat chemické čisticí prostředky a současně i k vaší peněžence. Povrchy vyčištěné horkou párou jsou čisté a dezinfikované. Takové čištění je šetrné ke všem materiálům.Parní čistič je vybavený bohatým příslušenstvím a dodává mu široké využití. Představuje snadné čištění různých povrchů: koupelny, toalety, kuchyně, dřezy, baterie, čalounění, okna, zrcadla, podlahy aj. Skvěle ho využijete i při čištění záclon a závěsů bez toho, abyste je museli sundávat z oken. S hadicí, která je součástí příslušenství se dostanete i na hůře dostupná místa. Pro čištění v kuchyni využijete nylonový i drátěný kartáč, který si poradí s každou špínou. Se speciální stěrkou a hadříkem pohodlně umyjete celý sprchový kout. Samotná pára skvěle rozpouští mýdlo i vodní kámen a hubí škodlivé bakterie.  Se štěrbinovou hubicí s kartáčkem se snadno zbavíte nečistot a prachu za nábytkem, radiátory a na dalších nedostupných místech. Čištění a obsluha jsou velmi jednoduché. Stačí do čističe nalít vodu a vyčkat cca 3 minuty, než ji čistič promění na vysokotlakovou páru. Poté je připravený k čištění.Snadná obsluha i čištěníLikvidace až 99 % bakteriíVhodný na všechny povrchyŠetrný k příroděEkonomicky úspornýBez použití chemických prostředkůPříkon: 1000 - 1200 WNapětí: 220 - 240 VTlak: 3 baryBezpečnostní ventilObjem nádoby: max. 400 mlDoba zahřátí: 3 - 4 min.Kontrolka zahřátíProvozní doba při plné nádobě: 9 -10 min.Extra dlouhý přívodní kabel: 5 m Příslušenství: Hadice pro lepší dostupnost ke znečištěnému místuStěrka na hladké povrchyParní rozptylovač pro čištění větších plochÚhlový nástavec pro hůře dostupná místaKartáč na spáry pro čištění spár a mezerNylonový a drátěný kartáčČisticí textilie - absorbuje nečistoty, lze ji prátDetailový kartáč pro silně znečištěná místaOdměrka + nálevka

Produkt Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean lze nalézt mezi produkty ve skupině Parní mopy, je v nabídce značky Concept, v barevné verzi modrá, naleznete ho u prodejce 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parní čističe, je v nabídce značky Concept, v barevné verzi modrá v nabídce e-shopu 4home.cz.

Produkt Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean popisuje EAN kód 8595631003497.

Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean - parametry produktu

Barvamodrá
KategorieParní mopy, Parní čističe
ZnačkaConcept
Barvamodrá
E-shop4home.cz
EAN8595631003497

Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean - historie ceny a dostupnosti

Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean - další zajímavé produkty

Concept CP1010 parní čistič Perfect Clean - jak nakoupit nejvýhodnější?