COMPASS Vysavač + kompresor 12V

COMPASS Vysavač + kompresor 12V

COMPASS Vysavač + kompresor 12V

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 879 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

COMPASS Vysavač + kompresor 12V - popis produktu

Vysavač je vybaven dlouhým napájecím kabelem se zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače 12V, je výkonný a velmi praktický. Ideální pro čistění automobilu od drobných nečistot. Balení obsahuje úzký nástavec pro vysávání méně přístupných míst a hubici s kartáčem na znečištěné povrchy. Vysavač je bezsáčkový a je vhodný jak na suché, tak i na mokré vysávání. Kompresor je vhodný k huštění pneumatik osobních automobilů, motocyklů či jízdních kol. Součástí balení jsou přídavné adaptéry pro různé použití (huštění míčů, matrací, bazénů a pod.). Kompresor je vybavený vestavěným pneuměřičem, který zobrazuje naměřený tlak v několika různých jednotkách. Vestavěná svítilna 5 x LED (3x bílá, 2x červená), vhodná pro nasvícení pracovního prostoru. Technické údaje: napájení: 12 V svítilna: 5 x LED délka kabelu: 280 cm příkon kompresoru: 100 W (max. 8,5 Amp) max. tlak kompresoru: 7 kg/cm2 ; 100 PSI výtlak kompresoru: 30 L/min příkon vysavače: 96 W (max. 8 Amp) typ vysávání: suché, mokré Obsah balení: 1 x ruční vysavač v kombinaci se vzduchovým kompresorem

Autovysavač COMPASS Vysavač + kompresor 12V: Velmi šikovný pomocník mající podobu kompresoru kombinovaného s ručním bezsáčkovým vysavačem a LED svítilnou. Funguje na 12V napětí přes klasickou autozástrčku. Vysavač je vhodný pro suché i mokré vysávání a v balení jsou k němu k dispozici i 2 nástavce. Kompresor zvládne nahustit pneumatiky či duše do maximálního tlaku 100 PSI a přibaleno je rovněž několik nástavců, včetně nástavce pro míč. Klíčové vlastnosti autovysavače CompassRuční bezsáčkový vysavačKompresor do 100 PSIIntegrovaná LED svítilnaNapájení na 12 VNástavce na vysavač i kompresor Integrovaná svítilnaVýhodou autovysavače Compass je integrovaná LED svítilna s pěticí diod. Díky nim si můžete za špatné viditelnosti nasvítit interiér vozu. Konkrétně je vybavena trojicí bílých diod a dvojicí červených.

Produkt COMPASS Vysavač + kompresor 12V je označen EAN kódem 8591686071986.

COMPASS Vysavač + kompresor 12V - parametry produktu

COMPASS Vysavač + kompresor 12V - historie ceny a dostupnosti

COMPASS Vysavač + kompresor 12V - další zajímavé produkty

COMPASS Vysavač + kompresor 12V - jak nakoupit nejvýhodnější?