Zámek volantu Titan

Zámek volantu Titan

Zámek volantu Titan

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 755 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zámek volantu Titan - popis produktu

Prémiový zámek volantu TITAN je opatřený zamykáním Safety++. Zámek je tvořen robustní extra pevnou, kovovou konstrukcí, opatřenou pěnovým potahem pro pohodlnou manipulaci. Inovativní řešení zámku zajišťuje snadnou obsluhu a zabezpečuje možnost použití na různá provedení volantů. Zakončení čelistmi s osvědčeným zamykáním. K zámku jsou přiloženy dva bezpečnostní klíče Safety++. Klíče Safety++ se vyznačují tvarem profilu do „S“ a vynikají vysokou odolností proti zlodějům. Technické údaje: materiál: tvrdý kov nastavitelné čelisti: ano pro průřez volantu: do 46 mm pro volanty: vnitřní průměr 31,5 - 37 cm délka odemknutého zámku: 64-69 cm typ klíče: Safety++ počet klíčů: 2 Obsah balení: 1 x zámek volantu 2 x klíč k zámku 1 x imbus

Zámek na volant Compass TITAN: Krádeže automobilů jsou bohužel nedílnou součástí našich životů. Ideálním řešením je samozřejmě vozidlo umístit do garáže, ale pokud k ní nemáte přístup, tak cenově rozumným řešením bude pořízení zámku na volant od známé značky Compass. Model Titan je vyrobený z tvrdého kovu a je přizpůsobený pro snadnou manipulaci. Zamknutí volantu je tak otázkou pár sekund. Pro zloděje pak tato překážka představuje další riziko, kterému se jistě bude chtít vyhnout. Klíčové vlastnosti zámku na volant Compass TitanVnitřní průměr volantu 315 až 370 mmJe vhodný pro průřez volantu do 45 mmDélka odemknutého zámku 640 až 690 mmTyp klíče: Safety++ (součástí balení 2 ks)

Produkt Zámek volantu Titan popisuje EAN kód 8591686013207.

Zámek volantu Titan - parametry produktu

Distribuceneznámá
KategorieNářadí, Zámky, Volanty
EAN8591686013207

Zámek volantu Titan - historie ceny a dostupnosti

Zámek volantu Titan - další zajímavé produkty

Zámek volantu Titan - jak nakoupit nejvýhodnější?