COMPASS Montážní stojan na kolo

COMPASS Montážní stojan na kolo

COMPASS Montážní stojan na kolo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 664 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

COMPASS Montážní stojan na kolo - popis produktu

Stojan na kolo COMPASS Montážní stojan na kolo: Praktický skládací montážní stojan na kolo je skvělý doplněk pro servis a údržbu vašeho jízdního kola. Montážní stojan je vyroben z kvalitní oceli nabízející vysokou stabilitu pro jízdní kola do hmotnosti 20 kg. Díky nastavitelné výšce stojanu v rozmezí 95 - 105 cm se nemusíte bát bolesti zad a do stojanu upnete nejrůznější tvary rámu kol do šířky 60 mm. Upnutí kola do rámu je jednoduché a zvládne ho opravdu každý.  Klíčové vlastnosti montážního stojanu na kolo COMPASSSkládací montážní stojan COMPASS na servis a údržbu jízdního kolaVhodné pro rámy o průměru 60 mmNastavitelná výška stojanu v rozmezí 95 - 105 cmPraktický odkládací prostor 

Produkt COMPASS Montážní stojan na kolo lze nalézt mezi produkty ve skupině Stojany na kolo od značky COMPASS, naleznete ho u prodejce Sport365.cz, Alza.cz.

Produkt COMPASS Montážní stojan na kolo má EAN kód 8591686800395.

COMPASS Montážní stojan na kolo - parametry produktu

COMPASS Montážní stojan na kolo - historie ceny a dostupnosti

COMPASS Montážní stojan na kolo - další zajímavé produkty

COMPASS Montážní stojan na kolo - jak nakoupit nejvýhodnější?