Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená

Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená

Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 359 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená - popis produktu

Podsedák do auta Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená: Myslíte při cestě autem na bezpečnost svých dětí? Kupte jim tuto dětskou autosedačku. Praktická dětská autosedačka JUNIOR PLUS je koncipovaná jako podsedák pro děti od 15 do 36 kg. Autosedačka je velmi nenáročná, co se údržby týče. Pevné části jsou snadno omývatelné vlhčeným hadříkem či ubrouskem. Její potah můžete jednoduše sundat a vyprat v pračce při teplotě do 30°C. Díky lehké konstrukci můžete autosedačku snadno přenášet.Myslíte při cestě autem na bezpečnost svých dětí? Kupte jim tuto dětskou autosedačku. Praktická dětská autosedačka JUNIOR PLUS je koncipovaná jako podsedák pro děti od 15 do 36 kg. Autosedačka je velmi nenáročná, co se údržby týče. Pevné části jsou snadno omývatelné vlhčeným hadříkem či ubrouskem. Její potah můžete jednoduše sundat a vyprat v pračce při teplotě do 30°C. Díky lehké konstrukci můžete autosedačku snadno přenášet.Klíčové vlastnostiHomologováno podle evropských noremVyrobena z EPS, proto je velmi lehkáHmotnost je pouhých 0,48 kgV jednoduchosti je sílaJednoduše navržená dětská autosedačka v líbivé červenočerné barevné kombinaci se hodí do jakéhokoli typu auta. Autosedačka JUNIOR PLUS je lehce přenosná, nenáročná na údržbu. Nepodceňte každodenní rizika na silnici a pořiďte svému dítku tento bezpečnostní podsedák.

Dětská autosedačka (podsedák), je homologována dle evropských norem, a je schválena pro provoz v celé Evropě. Potah autosedačky je možné snadno sejmout a vyprat při teplotě do 30°C. Pevné části autosedačky lze otřít navlhčeným hadříkem. Technické údaje: barva: černo - červená homologace: E20 44R-04, 2864 skupina: EHK / ECE II + III pro děti: 15 - 36 kg snímatelný potah: ano materiál: EPS Obsah balení: 1 x autosedačka

Dětská autosedačka - podsedák -  je určen pro děti od 22 do 36 kg, skupina EHK III. Autosedačka je určena pro přepravu dětí na zadním sedadle automobilu, kde se pasažér spolu se sedačkou zajistí 3-bodovým bezpečnostním pásem. Snadná údržba vrchního, snímatelného potahu běžnými pracími prostředky. Homologace E20 44R.

Produkt Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená popisuje EAN kód 8591686014822.

Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená - parametry produktu

DistribuceCZ
Nosnost15kg - 36kg
Typ autosedačkyPodsedák
KategorieAutosedačky, Podsedáky
EAN8591686014822

Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená - historie ceny a dostupnosti

Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená - další zajímavé produkty

Compass JUNIOR PLUS 15–36 kg - červená - jak nakoupit nejvýhodnější?