Co na to Češi Albi

Co na to Češi Albi

Co na to Češi Albi

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Co na to Češi Albi - popis produktu

Společenská hra Co na to Češi: Vznik společenské párty hry Co na to Češi od Albi byl inspirován stejnojmenným televizním pořadem. Stejně jako v televizi i v této hře na vás budou čekat více či méně záludné otázky. Co se dá dělat u táboráku? Který domácí mazlíček se vejde do dlaně? U čeho se obvykle zahřejete? Jedná se o týmovou hru a úkolem vašeho týmu je odpovědět tak, jak odpověděla stovka dotazovaných Čechů. V balení naleznete celkem 300 karet s otázkami a další potřebné pomůcky. Body se v průběhu hry přelévají mezi týmy, hra je tak napínavá až do úplného konce. Týmová párty hra Co na to Češi je vhodná pro minimálně dva hráče od 12 let. Klíčové vlastnosti společenské hry Co na to ČešiTýmová párty hra inspirovaná televizním pořademSpolečenská hra Co na to Češi obsahuje 300 karet s otázkamiCílem hry je odpovědět stejně jako vzorek 100 ČechůBody za správné odpovědi se přelévají mezi týmyHra je napínavá až do samotného koncePárty hra Co na to Češi je pro min. 2 hráče  od 14 let Počet hráčů:min. 2Délka jedné hry:cca 30 minObsah balení:300 × karta s otázkou3 × karta s křížkem3 × stojánek1 × elektronický bzučák1 × mazací fix2 × mazací deska1 × pravidla

Co na to Češi je párty hra na motivy populárního pořadu televize Nova. Z jakého důvodu se Češi rozběhnou? Který symbol nosí lidé jako přívěsek na řetízku? Co se dá dělat u táboráku? Ve hře na vás čeká celkem 300 karet s otázkami a odpověďmi. Hra se hraje v týmech a cílem je uhodnout, jak odpověděla stovka Čechů na dané jednoduché otázky. Body se ve hře Co na to Češi přelévají z jednoho týmu do druhého a hra je tak napínavá až do samého konce. Hra Co na to Češi obsahuje: 300 karet s otázkami, 3 karty 'křížků' se stojánky, bzučák, mazací fixu, 2 mazací desky a pravidla. Do elektronického bzučáku jsou nutné 2 baterie typu AAA. 2 baterie jsou součástí balení.

Co je podle českého národa nejčastěji mokré? Co se Čechům vybaví, když se řekne “červená”? Zábavná párty hra podle velepopulárního pořadu.

  • počet hráčů: 3 a více
  • délka hraní: 30 minut a více

Obsah balení: 

  • 300 karet s otázkami 
  • 3 karty "křížků" se stojánky
  • 1 bzučák
  • 1 mazací fixa
  • 2 mazací desky

Vhodné pro děti od 15 let. 

Produkt Co na to Češi Albi patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ALBI.

Tento produkt naleznete ve skupině Párty hry od značky ALBI.

Produkt Co na to Češi Albi popisuje EAN kód 8590228039927.

Co na to Češi Albi - parametry produktu

Co na to Češi Albi - historie ceny a dostupnosti

Co na to Češi Albi - další zajímavé produkty

Co na to Češi Albi - jak nakoupit nejvýhodnější?