CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči #3246618

CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči #3246618

CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči #3246618

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 690 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči - popis produktu

Dlouhodržící tužka na oči Quickliner. Snadná a hladká aplikace bez drhnutí očního víčka. Linky lze zjemnit pro 'kouřový' vzhled. Poskytuje dlouhotrvající barvu: odolná proti obtisknutí a rozmazání, voděodolná. Buďte kreativní: nástroj na rozmazání na opačném konci pomáhá vytvářet různé vzhledy. Dává vám čas na hraní: složení umožňuje 60 sekund hrát si s texturou, poté zaschne. Jak používat: Otočte nahoru (tužku zbytečně nevysouvejte, aby nedošlo k vystavení vzduchu, který vysychá). Vytvořte linku. Pokud požadujete 'kouřový' vzhled, použijte špičku houbičky. Nechte barvu zaschnout po dobu 60 sekund, aby se linka nerozmazala. Po použití bezpečně uzavřete, aby bylo hedvábné složení chráněno. Lze použít samostatně nebo přes oční stíny. Odličte pomocí vašeho oblíbeného Clinique očního odličovače. Není potřeba ořezávat. Oftalmologicky testováno.

Produkt CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči #3246618 lze nalézt mezi produkty ve skupině Oční linky, patří pod značku Clinique v nabídce e-shopu SEPHORA.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tužky na oči, patří značce Clinique, naleznete jej v e-shopu SEPHORA.cz.

Produkt CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči #3246618 patří do skupiny produktů Oční make-up, patří značce Clinique, naleznete jej v e-shopu SEPHORA.cz.

CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči - parametry produktu

CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči - historie ceny a dostupnosti

CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči - další zajímavé produkty

CLINIQUE - Quickliner for Eyes - Konturovací tužka na oči - jak nakoupit nejvýhodnější?