Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml

Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml

Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml - popis produktu

Objevte nový čistící gel Suncare Aftersun Shower Gel. Produkt 3-v-1 na čištění obličeje, těla a vlasů, který velmi šetrně čistí bez vysoušení pleti a účinně odstraňuje zbytky opalovacích přípravků, soli, písku, chloru a znečištění. Použití: Aplikujte na vlhkou pokožku, poté opláchněte pro odstranění všech zbytků opalovacích přípravků, soli, písku, chloru a znečištění.

Sprchový gel po opalování šetrně čistí pokožku a vlasy a odstraňuje částečky nečistot a zbytky soli a písku. Neutralizuje také zápach chlóru, nevysušuje pokožku a zanechává ji osvěženou.

Tento produkt se nachází v kategorii Sprchové gely, patří značce Clarins, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je přizpůsoben .

Produkt Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Čistící gely od značky Clarins, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je určen .

Tento produkt naleznete ve skupině Opalovací oleje, je v nabídce značky Clarins v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je designován .

Produkt Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml má přiřazen EAN kód 3380810374469.

Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml - parametry produktu

Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml - historie ceny a dostupnosti

Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml - další zajímavé produkty

Clarins Sprchový gel po opalování na tělo a vlasy (After Sun Shower Gel) 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?