Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml

Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml

Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 328 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml - popis produktu

Krém po opalování CLARINS Suncare After Sun Gel 150 ml:Nezapomeňte, že vaše pokožka uvítá péči nejen před opalováním, ale také po něm. Krém po opalování CLARINS Suncare After Sun Gel zklidní pleť a regeneruje ji, doplní ztracenou vlhkost, prodlužuje trvanlivost opálení a minimalizuje zarudnutí. Gel s výtažky z aloe vera a rozmarýnu se snadno roztírá a výborně vstřebává. Krém po opalování CLARINS se hodí pro všechny typy pokožky a můžete ho použít na obličej i tělo. Klíčové vlastnosti krému po opalování CLARINS Suncare After Sun GelKrém po opalování CLARINS Suncare After Sun Gel je ideální pro péči o pokožku po každém sluněníZklidní pleť, regeneruje a doplní ztracenou vlhkostProdlužuje trvanlivost opálení a minimalizuje zarudnutíObsahuje výtažky z aloe vera a rozmarýnuSnadno se roztírá i vstřebáváHodí se pro všechny typy pokožkyGel CLARINS můžete použít na obličej i těloNávod k použití:Po každém opálení naneste na čistou pokožku a vmasírujte do vstřebání.

Příliv svěžesti pro tělo a obličej! Jemný a lehký gel, který zklidňuje všechny typy pleti po opalování a pomáhá prodloužit zářivé opálení během a po dovolené. Pro ty, kdo chtějí zkrášlit, prodloužit a zvýraznit své přirozené opálení.Pro ty, kdo hledají osvěžující produkt po opalování na tělo a obličej. Účinné látky:Slunečnice: zklidňuje. Organická aloe vera a vodní meloun: hydratují. Světlice barvířská: prodlužuje přirozené opálení. Použití:Pro maximální komfort a osvěžení pokožky po opalování, doporučujeme si dát před aplikací Refreshing After Sun Gel chladnou sprchu a poté jemnými pohyby aplikovat gel po opalování na celé tělo a obličej.S aplikací Refreshing After Sun Gel pokračujte i po návratu s dovolené, aby byla vaše pokožka hydratovaná a přirozené opálení bylo prodlouženo.

Osvěžující gel po opalování je určen pro tělo a obličej - zajistí vám příval čisté svěžesti. Zklidňuje všechny typy pleti po opalování a pomáhá prodloužit opálení.

Produkt Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml patří do skupiny produktů Pleťové oleje od značky Clarins, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Přípravky na opalování, je v nabídce značky Clarins, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml patří do skupiny produktů Opalovací přípravky, patří pod značku Clarins, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml popisuje EAN kód 3380810305197.

Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml - parametry produktu

Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml - historie ceny a dostupnosti

Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml - další zajímavé produkty

Clarins Osvěžující gel po opalování (Refreshing After Sun Gel) 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?