Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml

Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml

Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 375 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml - popis produktu

Krém po opalování CLARINS Soothing After Sun Balm 150 ml: Tento osvěžující produkt po opalování na tělo a obličej zklidňuje všechny typy pleti, chrání před škodlivými účinky volných radikálů a pomáhá prodloužit zářivé opálení. Clarins After Sun Soothing After Sun Balm příjemně a intenzivně hydratuje, vyživuje, zjemňuje a stimuluje regeneraci pleti. Bohatý krém po opalování potěší krémovou texturou, která se snadno nanáší. Protože Clarins After Sun Soothing After Sun Balm obsahuje výtažek z aloe vera, melounu a slunečnice, bambucké máslo a extrakt z kůry mimosa tenuiflora, maximálně zklidňuje a vyživuje pokožku a prodlužuje efekt opálení během a po dovolené. Jednoduše aplikujte po slunění. Klíčové vlastnosti krému po opalování CLARINS Soothing After Sun BalmBohatý krém, který zklidňuje všechny typy pleti po opalování a snižuje pocity přehřátí Clarins After Sun Soothing After Sun Balm zvýrazňuje, prodlužuje a zintenzivňuje opáleníKrém po opalování chrání před škodlivými účinky slunečního zářeníDíky výtažku z aloe vera, melounu a bambuckému máslu hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožkuSoothing After Sun Balm stimuluje regeneraci pletiZklidňující balzám po opalování je vhodný na tělo i obličejS výtažkem ze slunečnice a extraktem z kůry mimosa tenuifloraPřípravek CLARINS mohou používat muži i ženyPoužití:Pro maximální zklidnění a výživu pokožky po opalování doporučujeme dát si před aplikací Soothing After Sun Balm chladnou sprchu a poté jemnými pohyby aplikovat gel po opalování na celé tělo a obličej. S aplikací Refreshing Soothing After Sun Balm pokračujte i po návratu z dovolené, aby byla vaše pokožka hydratovaná a přirozené opálení bylo prodlouženo.

Tento produkt naleznete ve skupině Pleťové krémy, je v nabídce značky Clarins v nabídce e-shopu https://www.fann.cz/.

Produkt Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml patří do skupiny produktů Pleťová kosmetika, patří značce Clarins, naleznete ho u prodejce https://www.fann.cz/.

Tento produkt se nachází v kategorii Přípravky na opalování, je v nabídce značky Clarins, naleznete jej v e-shopu https://www.fann.cz/.

Produkt Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml označuje EAN kód 3380810305098.

Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml - parametry produktu

Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml - historie ceny a dostupnosti

Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml - další zajímavé produkty

Clarins Sun Care After Sun Balm balzám po opalování 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?