Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm

Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm

Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 134 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm - popis produktu

Lepicí páska CEYS Vulcan Tape Utěsňující 3 m × 19 mm: Ceys Vulcan Tape je utěsňující lepicí páska, se kterou opravíte jakékoliv potrubí nebo vedení raz dva. Páska slouží k utěsnění netěsností, prasklin a poškozených závitů. Ty mohou být i pod tlakem nebo korozivní (kromě benzinu, motorové nafty nebo minerálního oleje). Umí se přizpůsobit jakémukoliv povrchu, je vodotěsná a nepropouští páru. Navíc disponuje i samovulkanizační technologií. Samovulkanizace trvá 5 minut - nejprve je vámi páska natažena a čelí napětí, poté se aplikuje na povrch a následně se její molekuly spojí do jedné nepropustné vrstvy.  Klíčové vlastnosti lepicí pásky Ceys Vulcan TapeLepicí páska Ceys Vulcan Tape je vhodná k použití na všech materiálechJe naprosto vodotěsná a nepropustí žádnou páruSlouží k utěsnění poškozených závitů a prasklinDíky procesu samovulkanizace se z aplikované pásky do 5 minut stane jedna nepropustná vrstva Způsob použití1. Očistěte opravovaný povrch od mastnoty či oleje2. Oddělte ochranný silikonový pásek z pružného kaučuku a ustřihněte požadovanou délku. Lze jej snadno odtrhnout i rukou3. Natáhněte pásku na dvojnásobek její velikosti a aplikujte ji stlačením kolem povrchu, který chcete izolovat. Vždy překryjte 50 % již aplikované pásky4. Produkt se vulkanizuje do 5 minut, přičemž vytváří vysoce odolnou kompaktní hmotu. Po uplynutí této doby se produkt změní v elektricky izolační a extra odolný kompaktní povlakDélkové prodloužení při přetržení:100 %Odolnost vůči tlaku:10 barůMez pevnosti:10 kg/cm2

VULKAN TAPE Utěsňující Okamžitě řeší úniky v potrubí jakéhokoliv typu v podobě trhlin, vadných závitů či korozivních tekutin (s výjimkou benzinu, nafty nebo minerálních olejů). Nepropouští vodu. Čas vulkanizace: 5 minut. Samosvářecí páska je 100% odolná vůči vodě a páře. Vhodná pro odpoady, topení, zavlažovací systémy, potrubí, kabeláž, ventily aj. NÁVOD NA POUŽITÍ: Očistit plochu od mastnoty nebo oleje. Odtrhnout ochranný silikonový pásek od pružné pryže a odříznout potřebnout délku. Lze lehce odtrhnout i rukou. Natáhnout pásek až na dvojnásobek své délky a aplikovat přitlačením okolo plochy určené k izolaci. Vždy překrýt minimálně 50 % již aplikované pásky. Vlastnosti: - 100% voděodolnost - +80°C -10°C - Nezanechává stopy - Samosvářecí - Potrubí - Elektrická izolace 35 KV / mm - Prodloužení při přetržení 100 % - Teplota -10 °C až +80 °C - Samosvářecí: páska k sobě přilne a vytvoří jednu vrstvu, je kompaktní, 100% voděodolná, odolná tlaku a vhodná na všechny typy materiálů.

Produkt Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm má přiřazen EAN kód 8411519777024.

Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm - parametry produktu

Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm - historie ceny a dostupnosti

Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm - další zajímavé produkty

Páska vulkalizační Ceys utěsňující úniky a netěsnosti 3 m x 19 mm - jak nakoupit nejvýhodnější?