CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá

CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá

CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá - popis produktu

Lepicí páska CEYS Protiskluzová páska 5 m × 25 mm: Ceys Tackceys je protiskluzová lepicí páska pro domácí kutily i pro profesionály. Poslouží jako řešení proti potenciálnímu uklouznutí na leštěných, vlhkých či strmých površích. Páska je totiž maximálně přilnavá, odolá vlhkosti, počasí i teplu a její povrch obsahuje aluminiové částice se strukturou diamantu. Jejím použitím zabráníte nechtěným pádům a vytvoříte tak bezpečnější prostředí.  Klíčové vlastnosti lepicí pásky Ceys Tackceys Lepicí páska Ceys Tackceys slouží k zabránění uklouznutíJe extrémně přilnavá a pyšní se odolností vůči vlhku, teplu, dešti i průmyslovému prostředíJejí povrch obsahuje aluminiové částice se strukturou diamantuPáska je skvělým řešením do interiéru i exteriéru Způsob použití1. Povrch očistěte a důkladně osušte. U voskovaných povrchů nejprve odstraňte vosk pomocí univerzálního rozpouštědla nebo alkoholu.2. Ustřihněte pásku v požadované délce. Doporučujeme zaoblit konce nůžkami, čímž se prodlouží životnost pásky.3. Odlepte zadní ochrannou část a naneste pásku mírným stlačením na plochu.4. Nechte pásku působit po dobu 10 minut od aplikace.Nanášejte při teplotě mezi 10 °C a 40 °C. Nepoužívejte na místa ponořená ve vodě (bazény, vířivky).Materiály:Interiér, exteriér, zahrada, bazény, schody a další

Protiskluzová lepicí páska je vhodná pro domácí kutily i pro profesionály. Poslouží jako řešení proti potenciálnímu uklouznutí na leštěných, vlhkých či strmých površích.Páska předchází a zabraňuje uklouznutí a následnému pádu na kluzkém povrchu. Je maximálně přilnavá, odolá vlhkosti, počasí i vysokým teplotám.Může se použít na leštěnou i hladkou dlažbu, strmé plochy a malé podpěrné plochy. Obsahuje malé části hliníku s diamantovou strukturou.Vhodné povrchy: schody, kraje bazénů, převýšení a rampy, skateboardy, schůdky, leštěná i hladká dlažba, strmé plochy, apod.Návod k použití: Uříznout potřebné množství pásky a odstranit ochrannou část pásky. Nalepit na suchou a očištěnou plochu. Následujících 10 minut nezatěžovat. Nepoužívat na místa stále ponořená ve vodě.

Produkt CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Lepicí páska, patří značce CEYS, v barvě černá, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí pásky, patří značce CEYS, v barvě černá, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá je označen EAN kódem 8411519776126.

CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá - parametry produktu

CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá - historie ceny a dostupnosti

CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá - další zajímavé produkty

CEYS Protiskluzová páska 5 m, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?