Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm

Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm

Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm - popis produktu

Lepicí páska CEYS Hobbyceys 2 m × 15 mm: Zapomeňte na starosti s hřebíky a připínáčky. Teď tu je Ceys Hobbyceys! Tato oboustranná lepící páska má skvělou přilnavost a na jakémkoliv hladkém povrchu ji můžete použít pro přilepení nejrůznějších věcí. Věšák, cedulky, rukojeti šuplíků? Poradí si s čímkoliv. Páska je odolná vůči chladu, teplu i vlhkosti a její použití je velmi snadné.  Klíčové vlastnosti lepicí pásky Ceys HobbyceysLepicí páska Ceys Hobbyceys se hodí do každé domácnostiVyužijete ji při nejrůznějších každodenních činnostechPyšní se extrémní silou a odolnostíPáska je nejlépe použitelná na hladkých površích Způsob použití1. Spojované povrchy OČISTĚTE, důkladně osušte a ustřihněte pásku v požadované délce.2. NANESTE pásku na spojovaný povrch, přičemž je nutno dbát, aby byly polepeny i hrany.3. ODSTRAŇTE ochrannou fólii z druhé strany pásky.4. PŘIPEVNĚTE daný předmět na požadované místo a silně přitlačte po dobu několika sekund.*Maximální pevnosti je dosaženo po 24 hod., a proto je doporučeno zatěžovat spoj až po uplynutí této doby.Vhodné materiály:Hladké povrchy jako kachličky, sklo, kov, dřevo, plast, lepenka, papír

Ceys Hobbyceys oboustranná lepicí páska je lepidlo v pásce, které umožňuje okamžitou fixaci bez hřebíků nebo napínáčků. Připevňuje a lepí ve svislé poloze na mnoho hladkých materiálů.   Vlastnosti: - Bez hřebíků - Korek, papír, karton, kov, kůže, plast, guma - Jednoduchá a čistá okamžitá fixace! - Silná přilnavost - Odolává vlhkosti, chladu i teplu - Bez rozpouštědel - Mohou používat i děti - Dlaždičky, kov, plast, dřevo, sklo, papír i karton

Produkt Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm lze nalézt mezi produkty ve skupině Lepicí páska, patří značce CEYS, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí pásky, patří značce CEYS, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm patří do skupiny produktů Oboustranně lepící pásky, vyrábí jej značka CEYS v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm má EAN kód 8411519482010.

Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm - parametry produktu

Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm - historie ceny a dostupnosti

Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm - další zajímavé produkty

Oboustranná lepicí páska Ceys Hobbyceys 2 m x 15 mm - jak nakoupit nejvýhodnější?