Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm

Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm

Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm - popis produktu

Lepicí páska CEYS Blue tape 1,5 m × 19 mm: Ceys Blue Tape je ideální pomocník do koupelny a jiných vlhkých prostorů. Tato oboustranná lepicí páska slouží ke svislému lepení předmětů na kachličky a další materiály, které jsou vystaveny vlhkosti. Té totiž páska bravurně odolává a též vyrovnává malé nerovnosti povrchu. 3 cm pásky dokáží usnést 1kg předmět, lepit tak můžete i třeba zrcadla. Maximální odolnosti páska dosáhne po 24 hodinách.  Klíčové vlastnosti lepicí pásky Ceys Blue TapeLepicí páska Ceys Blue Tape je vhodná pro interiérové lepeníVyznačuje se tím, že odolává vlhkostiJe ideální pro lepení předmětů ke kachličkám třeba v koupelněPáska má vysokou nosnost a skvělou odolnost Způsob použití1. Povrch očistěte alkoholem a důkladně osušte.2. Nedotýkejte se přilnavé strany pásky.3. Zajistěte těsný kontakt pásky s povrchem.4. Pro lepší připevnění rozdělte pásku po celé ploše.Vhodné materiály:Kachličky, dlaždice, kov, sklo, zrcadla, plastTeplotní odolnost:-5 °C až 80 °CRozměry pásky:1,5 m × 19 mm × 1 mm

Blue Tape - oboustranná lepicí páska, extrémně silná, pro vertikální připevňování a lepení rovných předmětů na obklady (i tam, kde je vysoká vlhkost - koupelny). Zvládne i lehké nerovnosti povrchu. Okamžitá přilnavost na obklady, keramickou dlažbu, mramor, kov, plast, sklo, zrcadla (maximální rozměr s 4 mm šířkou).   Vlastnosti: - Lepení na dlažbu a v koupelnách - Ultra silné - Obklady, dlažba, kov, sklo, plasty, zrcadla - Nevhodná na hrubé a porézní povrchy, PE, PP, PTFE, povrchy nepřilnavé, křehké nebo rozpadnuté.

Produkt Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm patří do skupiny produktů Lepicí pásky, patří značce CEYS, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lepicí páska, patří značce CEYS, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Produkt Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm lze nalézt mezi produkty ve skupině Oboustranně lepící pásky, vyrábí jej značka CEYS v nabídce e-shopu Baumax.cz, Alza.cz.

Produkt Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm má přiřazen EAN kód 8411519776409.

Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm - parametry produktu

Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm - historie ceny a dostupnosti

Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm - další zajímavé produkty

Oboustranné páskové lepidlo Ceys Blue Tape 1,5m x 19mm - jak nakoupit nejvýhodnější?