CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m #643772

CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m #643772

CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m #643772

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 134 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m - popis produktu

Lepicí páska CEYS Americká páska 10 m × 50 mm: Americká lepicí páska Ceys je víceúčelová a velmi spolehlivá. Tato páska je vysoce odolná a lze ji využít k široké škále úkonů: opravování, utěsňování, připevňování, izolování a mnoho dalšího. Auto, markýza, vlnité potrubí, kanalizace? Poradí si se vším. Její výhodou je, že je přilnavá k jakémukoliv materiálu, který nemusí být ani dokonale rovný. Je též 100% vodotěsná a vzduchotěsná a k tomu i odstranitelná. Pro každého kutila či opraváře je tak americký páska nezbytností! Nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit pro ruce. Klíčové vlastnosti lepicí pásky Ceys Americká 10 m × 50 mmLepicí páska Ceys Americká je vhodná pro nejrůznější práceJe skvěle přilnavá a k tomu i odstranitelná tak, aniž by za sebou něco zanechalaDokáže se přilnout k jakémukoliv materiáluAmerická páska je navíc i naprosto vodotěsná a vzduchotěsná Způsob použití1. Lepte na suchý a čistý povrch zbavený prachu nebo mastnoty.2. Ručně utrhněte nebo nůžkami ustřihněte požadovanou délku pásky.3. Přilepte. Aplikační teplota od 0 °C do +50 °C.Materiály: Na jakýkoliv materiál. Víceúčelová: domácnost, zahrada, sport, auto

Ceys Americká páska je univerzální super odolná lepicí páska, která opravuje, připevňuje, těsní, spojuje a izoluje rychle a jednoduše.   Vlastnosti: - Opravuje, Připevňuje, Těsní, Izoluje - Extra odolná - 100% vodotěsná - 4 bary - 20 kg vrstva - Jednoduše se utrhne - +70°C -5°C - Auto - Exteriér/Vodotěsná - Sport, Domácnost   Technologie 3 vrstev: 1 Nepropouští vodu ani vzduch. Polyethylen. 2 Spoje jsou pružné a odolné. Polyester. 3 Vysoká přilnavost. Elastomerní lepidlo.   Návod na použití: - Aplikovat na suché povrchy zbavené prachu a mastnoty. - Aplikační teplota mezi 0 až +50 °C.

Univerzální páska - páskové lepidlo přilne ke dřevu, plastu, kovu, kartonu, kůži, kožence, koberci, plachtovině, gumě a to i na nerovný povrch. Po odlepení nezůstávají na povrchu zbytky lepidla.Páska se skládá ze 3 vrstev - polyetylen (nepropouští vodu ani vzduch), polyester (superrezistentní), elastomer (extrapřilnavý).Vlastnosti: vytváří pružné a pevné spoje nepropouští vodu ani vzduch teplotní odolnost: 0 až 50 °C

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí pásky, patří značce CEYS, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Baumax.cz, 4home.cz.

Produkt CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m #643772 patří do skupiny produktů Lepicí páska, patří značce CEYS, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Baumax.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Koženkové pásky, vyrábí jej značka CEYS, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Baumax.cz, 4home.cz.

Produkt CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m #643772 popisuje EAN kód 8411519776027.

CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m - parametry produktu

CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m - historie ceny a dostupnosti

CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m - další zajímavé produkty

CEYS Univerzálná americkí páska Tack expres, 10 m - jak nakoupit nejvýhodnější?