Židle kempingová skládací Cattara TOLO

Židle kempingová skládací Cattara TOLO

Židle kempingová skládací Cattara TOLO

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 719 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Židle kempingová skládací Cattara TOLO - popis produktu

Kempingová židle Cattara Tolo: Pokud se chystáte do kempu, pod stan, cestujete s karavanem nebo chcete jen příjemně odpočívat na zahradě či při rybaření, oceníte kempingové skládací křeslo Cattara. Modré křeslo známé značky Cattara nabízí maximální pohodlí díky speciální pohodlné konstrukci sedáku a příjemným měkkým opěrkám na ruce. Výhodou kempingového křesla je také snadné a rychlé rozložení a složení. Kvalitní konstrukce skládacího křesla Cattara zajišťuje výbornou stabilitu a dlouhou životnost.  Skládací křeslo Cattara je vyrobeno z kvalitních a odolných materiálů. Klíčové vlastnosti kempingového skládacího křesla CattaraSpeciální pohodlná konstrukce sedákuMěkké opěrky na rucePolohovací křeslo s kvalitní ocelovou konstrukcí Modré křesla Cattara má stabilní a odolnou konstrukciSnadné a rychlé složení a rozložení Kempingové křeslo Cattara je vyrobeno z kvalitních a odolných materiálů Rozměry složeného křesla:44 × 77 × 13 cm Výška sezení:46 cm

Židle kempingová skládací Cattara TOLO Díky rozměrům 47 x 77 x 13 cm ve složeném stavu a váze 3,5 kg je snadno přenosná a je vhodná na výlety, do kempu, na ryby a další podobné aktivity. Židle je lehce a rychle složitelná a je vybavena čtyřmi opěrnými nohami. Židle nabízí pohodlné a stabilní posezení a to nejen díky polstrovaným opěrkám rukou, ale i díky důmyslně navržené konstrukci sedáku. Po vybalení má židle rozměry sedáku 48 x 30 cm, celkovou výšku 78 cm a sedák ve výšce 46 cm od země, celkové rozměry 61 x 78 x 48 cm. Maximální možná nosnost je 120 kg. Rozměry: 61 x 78 x 48 cm Balení: 47 x 77 x 13 cm Váha: 3,5 kg Maximální váha uživatele: 120 kg zhotovení: ocel, polyester zádová opěrka:     ano loketní opěrky:     ano, měkčené držák pro pití:     ne Camping » Campingový nábytek » Židle kempingová skládací Cattara TOLO

Produkt Židle kempingová skládací Cattara TOLO patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Cattara, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Kokiskashop.cz, Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky Cattara v nabídce e-shopu Alza.cz, Kokiskashop.cz, Gamisport.cz.

Produkt Židle kempingová skládací Cattara TOLO lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Cattara, v nabídce prodejce Alza.cz, Kokiskashop.cz, Gamisport.cz.

Produkt Židle kempingová skládací Cattara TOLO má EAN kód 8591686134650.

Židle kempingová skládací Cattara TOLO - parametry produktu

Židle kempingová skládací Cattara TOLO - historie ceny a dostupnosti

Židle kempingová skládací Cattara TOLO - další zajímavé produkty

Židle kempingová skládací Cattara TOLO - jak nakoupit nejvýhodnější?