Plynový vařič Cattara Traveler

Plynový vařič Cattara Traveler

Plynový vařič Cattara Traveler

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 554 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plynový vařič Cattara Traveler - popis produktu

Plynový vařič Cattara Traveler Vařič je opatřen prostorem pro umístění kartuše CP250 (220g), ke které se připojuje. Další možností připojení je velké nádoby na plyn pomocí ventilu na boční straně, je však nutné použít hadici s regulačním ventilem (není součástí balení). Veškeré připojované plyny musí splňovat požadavky pro normu ČSN EN 417.Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu, pro přesné nastavení velikosti plamenu.Vařič je zhotoven z celokovové konstrukce, která vařiči zaručuje maximální odolnost.Vařič je navíc umístěn v praktickém cestovním kufru, který zajišťuje ochranu při převozu. připojení: kartuše / připojovací ventil palivo: CP250 (220g) spotřeba plynu: 150 g / hod zapalování: zabudované piezo výkon hořáku: 2200 W rozměry: 34 x 11 x 28 cm váha: 1,8 kg objem: 0,010809 m3 (10,809 dm3(litrů) Vaření » Kempingové vařiče » Plynový vařič Cattara Traveler

Plynový vařič Traveler 13598

Outdoorový cestovní vařič na propan-butan, pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod. Vařič pro venkovní použití je opatřen prostorem pro umístění kartuše CP250 (220g).

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii Nádobí na vaření od značky Cattara, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu Sport365.cz, 4home.cz, Gamisport.cz, Tera.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Plynový vařič Cattara Traveler lze nalézt mezi produkty ve skupině Outdoorové vařiče od značky Cattara, barevná varianta je černá v nabídce e-shopu Sport365.cz, 4home.cz, Gamisport.cz, Tera.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Plynové kartuše, patří pod značku Cattara, barevná varianta je černá, v nabídce prodejce Sport365.cz, 4home.cz, Gamisport.cz, Tera.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Plynový vařič Cattara Traveler má EAN kód 8591686135985.

Plynový vařič Cattara Traveler - parametry produktu

Plynový vařič Cattara Traveler - historie ceny a dostupnosti

Plynový vařič Cattara Traveler - další zajímavé produkty

Plynový vařič Cattara Traveler - jak nakoupit nejvýhodnější?