Cattara Plynový vařič kempingový stojánek

Cattara Plynový vařič kempingový stojánek

Cattara Plynový vařič kempingový stojánek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cattara Plynový vařič kempingový stojánek - popis produktu

Plynový kempingový vařič Cattara Spider Vařič se připojuje našroubováním přívodní hadice ke kartuši s propan-butanem, která musí být vyrobena dle EN 417 a opatřena samotěsnícím ventilem s připojovacím závitem 7/16“. Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu, pro přesné nastavení velikosti plamenu. Vařič je vybaven sklápěcími lopatkami, díky kterým je zajištěn dokonalý plošný ohřev kastrolů, hrnců i pánví. Navíc je opatřen skládacími nohami, pro docílení maximální stability na jakémkoliv povrchu. Celokovová, nerezavějící konstrukce vařiči zaručuje nízkou váhu, při zachování maximální odolnosti a kvality zpracování. Vařič díky své složitelnosti zabírá jen velmi málo místa, navíc je umístěn v cestovním pouzdře, plastové krabičce drobných rozměrů, která zajišťuje ochranu při převozu. závitový ventil: 7/16' palivo: propan-butan (kartuše EN 417) spotřeba plynu: 215 g / hod výkon hořáku: 3000 W velikost těsnění: 30 x 2 mm váha: 220 g Outdoor vybavení » Turistické vařiče » Plynový kempingový vařič Cattara Spider

Tento produkt naleznete ve skupině Outdoorové vařiče od značky Cattara v nabídce e-shopu Sport365.cz, Kokiskashop.cz, Gamisport.cz.

Produkt Cattara Plynový vařič kempingový stojánek patří do skupiny produktů Plynové kartuše, patří pod značku Cattara, v nabídce prodejce Sport365.cz, Kokiskashop.cz, Gamisport.cz.

Produkt Cattara Plynový vařič kempingový stojánek popisuje EAN kód 8591686136012.

Cattara Plynový vařič kempingový stojánek - parametry produktu

Cattara Plynový vařič kempingový stojánek - historie ceny a dostupnosti

Cattara Plynový vařič kempingový stojánek - další zajímavé produkty

Cattara Plynový vařič kempingový stojánek - jak nakoupit nejvýhodnější?