Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí

Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí

Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 553 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí - popis produktu

Lapač hmyzu Cattara PEAR nabíjecí + lapač hmyzu: Lampička s elektronickým lapačem hmyzu Cattara PEAR je ideálním pomocníkem do domácnosti, na chatu i do kempu. Využívá světlo s ultra fialovými paprsky, kterými účinně láká létavý hmyz, jako jsou mouchy, můry, moly i komáři. Hmyz je po kontaktu s kovovou sítí pod vysokým napětím zahubený elektrickým proudem. Lapač k hubení nevyužívá žádné chemické látky, pracuje bez znečištění a zápachu. Jeho ovládání je řešeno dvěma tlačítky, pomocí nichž zvolíte režim svícení, lapače nebo obou těchto funkcí současně. Přístroj přitom můžete postavit na stůl nebo zavěsit za výklopný háček. Cattara PEAR vás tak spolehlivě zbaví obtěžujícího hmyzu. Klíčové vlastnosti Cattara PEAR nabíjecí + lapače hmyzuLampička s elektronickým lapačem hmyzuIdeální pro použití v domácnosti, na chatě i v kempuVyužívá světlo s ultra fialovými paprskyLáká létavý hmyz, jako jsou mouchy, můry, moly i komářiHmyz je po kontaktu s kovovou sítí zahubenýCattara PEAR se snadno ovládá dvěma tlačítky Přístroj je možné postavit na stůl nebo zavěsit za výklopný háčekBarevné provedení: bílo-zelené Rozměry:14,5 × 9 × 9 cm Hmotnost:230 g

Hmyz je po kontaktu s kovovou sítí pod vysokým napětím zahuben elektrickým proudem. Přístroj k hubení nevyužívá žádných chemických látek, pracuje bez zápachu a bez znečištění. Přístroj je vhodný pro použití doma, na zahradě, v kempu, ale i v restauracích a kantýnách, kancelářích, nemocnicích atd. Přístroj lze postavit na stůl, nebo zavěsit za výklopný háček. Pro běžné osvětlení jsou použity SMD LED se světelným tokem 70 lm napájené pomocí akumulátoru Li-Ion 18650. Pro nabíjení je určen přibalený mikro USB kabel. Ovládání je řešeno na vrchní straně zařízení. Technické údaje: světlo: SMD LED světelný tok: 70 lm napájení: Li-Ion 18650 nabíjení: micro USB stupeň krytí: IPX4 rozměry průměr: 90 x 145 mm hmotnost: 230 g doba nabíjení: 4 hod doba lapání: 9 hod doba svícení: 10 hod doba lapání se svícením: 5 hod Obsah balení: 1 x lapač hmyzu

Svítilna PEAR nabíjecí + lapač hmyzu

Lampička s elektronickým lapačem hmyzu, který využívá světlo s ultra fialovými paprsky pro efektivní nalákání létavého hmyzu (např. mouchy, můry, moly, komáry a další). Hmyz je po kontaktu s kovovou sítí pod vysokým napětím zahuben elektrickým proudem. Přístroj k hubení nevyužívá žádných chemických látek, pracuje bez zápachu a bez znečištění.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí patří do skupiny produktů Odpuzovače hmyzu, patří pod značku Cattara, v nabídce prodejce Kokiskashop.cz, Alza.cz, Tera.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lapače hmyzu, vyrábí jej značka Cattara, v nabídce prodejce Kokiskashop.cz, Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí popisuje EAN kód 8591686131802.

Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí - parametry produktu

Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí - historie ceny a dostupnosti

Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí - další zajímavé produkty

Svítilna CATTARA 13180 s lapačem hmyzu, nabíjecí - jak nakoupit nejvýhodnější?