Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž

Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž

Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 184 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž - popis produktu

Multifunkční nůž z aluminia žluto-zlaté barvy, s nástroji z nožířské oceli. Užitečný pomocník Multi pro camping, rybaření a další outdoor využití. Čepel a další nástroje nože jsou zhotoveny z nožířské oceli 420J1. Materiál dosahuje tvrdosti HRC48 a je obzvláště vhodný do nepříznivého prostředí, kde exceluje svou korozivzdorností. Na vnitřní straně, tedy vespod rukojeti, se skrývají otvírák na plechovky, nůžtičky, škrabák na rybí šupiny, pilka na dřevo a samotný nůž délky 6 cm. Na druhé, vnější straně rukojeti se ukrývají křížový šroubovák nejběžnějších rozměrů, šídlo, pilníček, oko na hrubé šití a vývrtka na korkové špunty. Na zadní straně je rukojeť opatřena očkem pro přichycení např. na klíče a v neposlední řadě otvírákem na zátky, který může být použit i jako plochý šroubovák. Rukojeť je kvalitně zpracována z aluminia, barveného žlutou až zlatavou barvou s perforací vrchní i spodní strany. Nožík díky svým funkcím, najde uplatnění opravdu všude a je dobré ho mít při ruce kdykoliv a kdekoliv. Technické údaje: délka zavřeného nože: 9,7 cm délka čepele nože: 6 cm tloušťka čepele nože: 1,6 mm materiál nástrojů: SS 420 J1 (2CR13) tvrdost nástrojů: HRC 48 matriál rukojeti: Aluminium váha nože: 123 g počet nástrojů: 13 Obsah balení: 1x Nůž kapesní

Multitool Cattara MULTI: Sháníte parťáka na dobrodružné výpravy? S multifunkčním kapesním nožem MULTI značky Cattara si poradíte v každé situaci, která vás může na výletech v přírodě potkat. V noži se ukrývá 13 nástrojů, mezi které patří základní nástroje jako je čepel nože, otvírák, vývrtka nebo plochý i křížový šroubovák. Opravdoví milovnící outdoorových aktivit pak ocení i pilku na dřevo, pilník, nůžtičky, oko na hrubé šití či dokonce škrabák na rybí šupiny. To vše se schovává v rukojeti vyrobené z aluminia žluto-zlaté barvy, která je vybavená zabudovaným kroužkem pro uchycení nožíku. Klíčové vlastnostiKapesní nůž MULTI obstojí i v extrémních podmínkáchV nožíku je zabudováno 13 různých nástrojůVhodný pro rybaření a další outdoorové aktivityČepel nože a nástroje jsou vyrobeny z nožířské oceliOdolný vůči korozi Délka zavřeného nože:9,7 cmDélka otevřeného nože:15 cmDélka čepele:6 cmTloušťka čepele:1,6 mmMateriál čepele a nástrojů nože:Nožířská ocel 420 J1Materiál rukojeti:Aluminium

Nůž kapesní MULTI 10cm

Čepel a další nástroje nože jsou zhotoveny z nožířské oceli 420J1. Materiál dosahuje tvrdosti HRC48 a je obzvláště vhodný do nepříznivého prostředí, kde exceluje svou korozivzdorností.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž lze nalézt mezi produkty ve skupině Outdoorové vařiče od značky Cattara, barevná varianta je žlutá v nabídce e-shopu Sport365.cz, 4home.cz, Kokiskashop.cz, Gamisport.cz.

Produkt Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž je označen EAN kódem 8591686132526.

Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž - parametry produktu

Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž - historie ceny a dostupnosti

Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž - další zajímavé produkty

Cattara MULTI 10 cm Kapesní nůž - jak nakoupit nejvýhodnější?