Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů

Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů

Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 167 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů - popis produktu

Nádoba Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů: Každý opravdový vyznavač kempinku a outdoorových aktivit ocení nádobu na vodu Cattara, která vám poslouží v mnoha situacích. Do vědra se vejde až 9 litrů vody, která se vám bude hodit nejen při mytí, ale například i při přípravě jídla. Nádoba je skládací a tím získá skvělé rozměry pro cestování, kdy vám nezabere téměř žádné místo. Ani její hmotnost o 420 g vás nijak nezatíží. Mějte tuto nádobu na vodu vždy po ruce a zajistíte si tak komfort při trávení času na čerstvém vzduchu. Klíčové vlastnosti nádoby Cattara na vodu, 9 litrůNádoba na vodu má objem 9 litrůBarevné provedení vědra je modréVědro má ve složeném stavu průměr 23 cm s výškou 5 cmHmotnost nádoby je 420 gRozměry rozbaleného a naplněného vědra jsou 23 × 26 cm

Nádoba na vodu Cattara skládací 9 litrů Vědro má ve složeném stavu praktické rozměry průměru 23 cm s výškou 5 cm s hmotností pouhých 420 g. Po rozbalení a naplnění vodou dostane plnohodnotný tvar vědra s objemem 9 litrů a rozměry 23 x 26 cm.Technická data Průměr vědra: 23 cm Výška vědra: 26 cm Rozměry ve složeném stavu: 25,5 x 5 cm Objem: 9 l Hmotnost: 0,430 kg Vaření » Kempingové nádobí » Nádoba na vodu Cattara skládací 9 litrů

Tento produkt se nachází v kategorii Outdoorové vybavení, je v nabídce značky Cattara, v nabídce prodejce Sport365.cz, Kokiskashop.cz, Alza.cz, Gamisport.cz.

Produkt Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů lze nalézt mezi produkty ve skupině Nádoby na vodu od značky Cattara, naleznete ho u prodejce Sport365.cz, Kokiskashop.cz, Alza.cz, Gamisport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mytí nádobí, patří značce Cattara, naleznete jej v e-shopu Sport365.cz, Kokiskashop.cz, Alza.cz, Gamisport.cz.

Produkt Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů označuje EAN kód 8591686136333.

Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů - parametry produktu

Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů - historie ceny a dostupnosti

Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů - související články v blogu

Jak vybrat myčku nádobí?

Víte, že jakýkoli program v myčce spotřebuje méně vody než ruční mytí?

Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů - další zajímavé produkty

Cattara nádoba na vodu skládací 9 litrů - jak nakoupit nejvýhodnější?