CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré

CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré

CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 470 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré - popis produktu

Zahradní křeslo CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré: Ležíte rádi celé dny na slunci? Pořiďte si lehátko Cattara Larisa. Je to ideální lehátko pro pohodlné opalování a odpočinek jak na zahradě, tak třeba u vody. Je vyrobeno ze silnostěnných ocelových trubek, unese tedy i větší postavy. Potah je zhotoven z rychleschnoucího a snadno omyvatelného materiálu, který je vhodný právě pro tyto účely. Pro větší pohodlí je lehátko vybavenou polštářkem pod hlavu. Lehátko Cattara LARISA je díky své konstrukci lehce skladovatelné. Klíčové vlastnosti opalovacího lehátka Cattara LARISA modréOpalovací lehátko pro pohodlnou relaxaciRychleschnoucí a omyvatelný potahSilné trubky konstrukce unesou i těžší váhuPolštářek pod hlavu pro větší pohodlíSnadná skladovatelnost

Lehátko Cattara LARISA modré Lehátko je precizně zpracováno za použití silnostěnných, práškově lakovaných, ocelových trubek průměru 16,5 mm s tloušťkou stěny 0,7 mm a vhodně zvoleného rychle-schnoucího materiálu větranou částí v sedací části. Vybalené lehátko má rozměry 55 x 65 x 47 cm s posedem ve výšce 20 cm. Opěrná část je doplněna polštářkem, pro maximální pohodlí. Konstrukce lehátka umožňuje složení s vysokou mírou skladnosti, kdy má lehátko kompaktní rozměry 16 x 76 cm. Maximální možné zatížení je 110 kg. Rozměry: 55 x 65 x 47 cm Rozměry při skladování: 16 x 76 cm Váha: 2,67 kg nosnost: 110 kg zhotovení: ocel, rychle-schnoucí textil Camping » Campingový nábytek » Lehátko Cattara LARISA modré

Produkt CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Cattara, barevná varianta je modrá, naleznete jej v e-shopu Sport365.cz, 4home.cz, Kokiskashop.cz, Alza.cz, Gamisport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Cattara, v barvě modrá v nabídce e-shopu Sport365.cz, 4home.cz, Kokiskashop.cz, Alza.cz, Gamisport.cz.

Produkt CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku Cattara, barevné provedení je modrá, v nabídce prodejce Sport365.cz, 4home.cz, Kokiskashop.cz, Alza.cz, Gamisport.cz.

Produkt CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré je označen EAN kódem 8591686135176.

CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré - parametry produktu

CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré - historie ceny a dostupnosti

CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré - další zajímavé produkty

CATTARA Křeslo zahradní LARISA, modré - jak nakoupit nejvýhodnější?