CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Nová generace našich všestranných návleků do mokrého počasí. Díky elastickému, přesně padnoucímu střihu a fleecové vnitřní vrstvě jsou pohodlné a hřejivé za sucha, ale mysleli jsme i na maximální ochranu, když je mokro a prší.Voděodolné návleky do chladných a vlhkých podmínek.Voděodolný, polyuretanový, strečový materiál s fleecovou vnitřní vrstvou. silikonový proužek na vnitřní straně horní části manžety zabraňuje vniknutí vody. horní manžeta pro optimální nastavení obvodu a utěsnění. voděodolný zip. vysoce odolný materiál na podrážce.Barva: 010 černáVelikosti: S(36-39) / M(40-42) / L(43-44) / XL(45-46) / 2XL(46-48)Hmotnost: 117 g. (pár)Teplotní rozsah: 6 - 14°CSložení materiálu:Materiál:  Hlavní vnější materiál 100%polyuretan Hlavní vnitřní materiál  100%polyester Podešev 100%polyuretan Podšívka zipu 100%polyamid BOTY, KTERÉ DĚLAJÍ VŠECHNO DOBŘEJmenují se Pioggia, a přestože tento název znamená v italštině 'déšť', nevystihuje podstatu těchto oteplováků. Jistě, jsou zcela nepromokavé, mají podlepené švy, nepromokavý zip a silikonem utěsněný horní okraj, který zabraňuje vniknutí vody shora. Tkaninu potaženou PU jsme podpořili fleecem, aby i v těch nejchladnějších podmínkách trochu zahřály, a díky vysoké míře streče jsou přiléhavé, pohodlné a aerodynamické. Velikostní tabulka

Velikost boty ( EU)
S 36-39
M 40-42
L 43-44
XL 45-46
2XL 46-48

Produkt CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá patří do skupiny produktů Cyklistické tretry, patří značce CASTELLI, naleznete ho u prodejce Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá - parametry produktu

POHLAVÍunisex
KategorieCyklistické tretry, Návleky
ZnačkaCASTELLI
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - PIOGGIA 4 - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?