CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá #2512684

CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá #2512684

CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá #2512684

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 059 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá - popis produktu

CO TO JE / VLASTNOSTI PRODUKTU Ponožky vyrobené pro dlouhé hodiny v sedle v nejrůznějších podmínkách. Extra pružná, hřejivá a vodoodpudivá tkanina Nano Flex 3G v kombinaci s extra hřejivou tkaninou Nano Flex Xtra Dry na bocích a stehnech spolu s bezešvou anatomickou vložkou Progetto X² pro pohodlí na dlouhých trasách. Tkanina Nano Flex 3G pro nejlepší kombinaci hřejivosti, pružné komprese, měkkosti a vodoodpudivosti. Panely Nano Flex Xtra Dry v horní části přední části a na stehnech poskytují větší teplo a v zadní části chrání před vodou z kola. Anatomický střih v oblasti boků a kolen. Reflexní plochy pro maximální viditelnost. Ploché elastické popruhy. Zipy YKK® Camlock® u kotníků. Bezšvová vložkaProgetto X² Air pro dlouhé hodiny v sedle. Hmotnost: 302 g. (L) Teplotní rozsah: 0 - 12 °C Materiálové složení: Základní materiál: 85% polyamid, 15% elastan. Přední střih, spodní část zad 78% polyester 22% elastan. boční vložky 85% polyamid 15% elastan spodní část kalhot 80% polyamid 20% elastan Název těchto kalhot Sorpasso znamená v italštině 'předbíhání'. Přesně o to jsme se u těchto kalhot snažili, aby byly o něco rychlejší, lepší a pohodlnější než dříve. Jsou vyrobeny jako technické vybavení pro jízdu v nejrůznějších zimních podmínkách. Jejich hlavní součástí je Nano Flex 3G třetí generace, naše patentovaná tkanina s technologií Nano surface, která jí dodává vysokou úroveň vodoodpudivosti, aniž by byla ovlivněna prodyšnost, pružnost, ale také hřejivost. S kalhotami získáte vysoce elastický, kompresní střih, který se pohybuje s vámi a je velmi teplý a pohodlný. Přidali jsme několik dalších panelů z tkaniny Nano Flex Xtra Dry, které poskytují o něco větší ochranu proti větru a více tepla v přední části a na stehnech, a také v zadní části, abychom zvýšili ochranu před vodou stékající z kola. Není to jen o použitých materiálech, ale také o anatomickém střihu v ohybu kolen a boků, přičemž bezešvé ploché šle netlačí a udržují vše bezpečně na svém místě. Naše bohatě polstrovaná bezešvá vložka Progetto X² Air usnadňuje dlouhé jízdy. A reflexní panely vás udrží viditelné za všech podmínek. Navrhli jsme je jako kalhoty pro jízdu po celou zimu. Velikostní tabulka

Obvod hrudníku ( cm) Obvod pasu ( cm) Obvod boků ( cm) Délka kalhot ( cm)
S 92 79 94 82
M 95 84 98 83
L 99 88 102 84
XL 104 93 107 85
2XL 109 98 112 86
3XL 114 103 117 87

Produkt CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá #2512684 patří do skupiny produktů Cyklistické kalhoty od značky CASTELLI, barevné provedení je černá, je vyroben z materiálu Nano Flex 3G, Nano Flex Xtra Dry, Progetto X2 Air cyklovložka v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá - parametry produktu

BENEFITzateplené flísem, se šlemi, kombinace materiálů pro maximální komfort, integrovaná cyklovložka
VLASTNOSTIprodyšné, zateplené, lehké, komfortní
VYUŽITÍsilniční cyklistika
TEPLOTNÍ MINIMUM0°C
TEPLOTNÍ MAXIMUM+15°C
ROČNÍ OBDOBÍpodzim, zima
PROVEDENÍreflexní prvky, pěnová vložka, s potiskem loga
DESIGNjednobarevný
DÉLKAdlouhé kalhoty
MATERIÁLNano Flex Xtra Dry, Nano Flex 3G, Progetto X2 Air cyklovložka
POHLAVÍpánské
KategorieKalhoty, Hodiny, Cyklistické kalhoty
ZnačkaCASTELLI
Barvačerná
MateriálNano Flex 3G, Nano Flex Xtra Dry, Progetto X2 Air cyklovložka
E-shopHolokolo.cz

CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá - historie ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá - další zajímavé produkty

CASTELLI Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - SORPASSO RoS WINTER - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?