CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl - popis produktu

CAPiDi Chůva BabyAlarm Pearl Nová moderní chůvička od společnosti CAPiDi byla vyvinuta ve Švédsku se zaměřením na jednoduchost, bezpečnost a design.Chůvička vyniká intuitivně jednoduchou obsluhou a díky vyměnitelným předním krytům si ji můžete dotvořit dle vlastního vkusu či nálady. Chůvička se tak stane i krásným designovým doplňkem vašeho interiéru. A pokud se např. setkáte s přáteli, kteří budou používat stejný model chůvičky, rychle si poznáte tu svoji.Chůva CAPiDi se vyznačuje i mimořádně nízkou úrovní záření, které je dokonce nulové, když dítě klidně spí, protože chůva vyzařuje pouze tehdy, když dochází k přenosu zvuku. Úroveň záření ostatních chův na trhu používajících nejčastěji technologii DECT je cca 25x vyšší, při používání ECO DECT technologie je záření cca 5x vyšší než u chův CAPiDi. Miminka narozená v současnosti jsou první generací, obklopenou digitálními vlnami mobilních a wifi sítí. Cílem designérů chůvičky CAPiDi bylo proto minimalizovat další zdroj záření, kterým se stává chůva, která je obvykle umístěna v těsné blízkosti miminka.Díky dosahu až 800 metrů uslyšíte vaše dítě, ať jste kdekoli v domě nebo na zahradě.Součástí balení je dobíjecí USB kabel.Vyměnitelné přední kryty (prodávány samostatně)109 hodin pohotovostního režimuNízké záření (max. 10 mA)Automatické párování bez nebezpečí rušeníBezpečný a praktický klip na opasekVibrační alarm a nastavení hlasitosti na rodičovské jednotceNastavení citlivosti mikrofonu na dětské jednotceVýstraha mimo dosahVýstražný indikátor vybití baterieVhodné pro použití až do -20°CProvozní rozsah 863-870 MHzZáruka 5 letVIDEO

Dětská chůvička CAPiDi BabyAlarm Pearl:Stylová chůvička s moderními technologiemiChůvička CAPiDi BabyAlarm Pearl se může pochlubit nejen příjemným designem, ale všichni jistě ocení i její lehkou ovladatelnost a použití moderních technologií, se kterým přišli inženýři ve Švédsku. Dalším benefitem této chůvičky je i možnost výměny předních krytů, díky kterým se bude vyjímat i jako veselé ozdůbka vašeho interiéru. Možnost změny krytů přijde vhod, pokud dojde k setkání s přáteli, kteří využívají stejný model.Hlavní přednosti chůvičky CAPiDi BabyAlarm PearlNízké zářeníAž 109 hodin pohotovostního režimuPraktický klip na pásekNastavení citlivosti mikrofonu na dětské jednotceZvládne fungovat i v teplotách do -20°C5 let zárukaVýměnné kryty prodejné samostatněNízká míra zářeníTato moderní chůvička se pyšní mimořádně nízkou úrovní záření, která je dokonce nulová, když dítě spí. K vyzařování dochází totiž pouze tehdy, pokud dochází k přenosu zvuku. Chůvička využívá technologii ECO DECT, který vyzařuje přibližně 5× menší záření, než je tomu u běžných chůviček na trhu s technologií DECT. Designéři chůvičky CAPiDi se snažili co nejvíce minimalizovat zdroje záření v okolí miminka.Dlouhý dosahChůvička CAPiDi BabyAlarm Pearl se hodí kamkoliv. Ať už bydlíte v bytě, nebo rodinném domě. Dosah signálu činí až 800 metrů, takže budete mít vždy dokonalý přehled o tom, co se děje v postýlce vašeho děťátka. V balení naleznete i noční světýlko, které poslouží jako dobíječka pro dětskou i rodičovskou jednotku.

Produkt CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl patří do skupiny produktů Dětské chůvičky, patří značce CAPiDi, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Market-24.cz a je navržen unisex.

Produkt CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl označuje EAN kód 7391421329003.

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieMonitory, Dětské chůvičky
ZnačkaCAPiDi
Určeníunisex
E-shopAlza.cz, Market-24.cz
EAN7391421329003

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl - historie ceny a dostupnosti

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl - další zajímavé produkty

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Pearl - jak nakoupit nejvýhodnější?