CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black - popis produktu

CAPiDi Chůva BabyAlarm BlackNová moderní chůvička od společnosti CAPiDi byla vyvinuta ve Švédsku se zaměřením na jednoduchost, bezpečnost a design.Chůvička vyniká intuitivně jednoduchou obsluhou a díky vyměnitelným předním krytům si ji můžete dotvořit dle vlastního vkusu či nálady. Chůvička se tak stane i krásným designovým doplňkem vašeho interiéru. A pokud se např. setkáte s přáteli, kteří budou používat stejný model chůvičky, rychle si poznáte tu svoji.Chůva CAPiDi se vyznačuje i mimořádně nízkou úrovní záření, které je dokonce nulové, když dítě klidně spí, protože chůva vyzařuje pouze tehdy, když dochází k přenosu zvuku. Úroveň záření ostatních chůviček na trhu používajících nejčastěji technologii DECT je cca 25x vyšší, při používání ECO DECT technologie je záření cca 5x vyšší než u chůviček CAPiDi. Miminka narozená v současnosti jsou první generací, obklopenou digitálními vlnami mobilních a wifi sítí. Cílem designérů chůvičky CAPiDi bylo proto minimalizovat další zdroj záření, kterým se stává chůva, která je obvykle umístěna v těsné blízkosti miminka.Díky dosahu až 800 metrů uslyšíte vaše dítě, ať jste kdekoli v domě nebo na zahradě.Součástí balení je dobíjecí USB kabel.Vyměnitelné přední kryty (prodávány samostatně)109 hodin pohotovostního režimuNízké záření (max. 10 mA)Automatické párování bez nebezpečí rušeníBezpečný a praktický klip na opasekVibrační alarm a nastavení hlasitosti na rodičovské jednotceNastavení citlivosti mikrofonu na dětské jednotceVýstraha mimo dosahVýstražný indikátor vybití baterieVhodné pro použití až do -20°CProvozní rozsah 863-870 MHzZáruka 5 let

Chůvička CAPiDi s dětskou i rodičovskou jednotkou je bezpečná, jednoduchá a designem snadno zapadá do moderního interiéru. Chůvička je v případě spánku dítěte bez vyzařování, to probíhá pouze při přenosu zvuku.

Přednosti:

  • intuitivní jednoduchá obsluha
  • vyměnitelné přední kryty dle vlastního vkusu
  • mimořádně nízká úroveň záření, ve spánku nulové

Skladba a funkčnost:

  • 109 hodin pohotovostního režimu
  • dosahu zvuku až 800 metrů kdekoli v domě nebo na zahradě
  • automatické párování bez nebezpečí rušení
  • bezpečný a praktický klip na pásek
  • vibrační alarm a nastavení hlasitosti na rodičovské jednotce
  • nastavení citlivosti mikrofonu na dětské jednotce
  • výstraha mimo dosah, výstražný indikátor vybití baterie
  • vhodné pro použití až do -20°C

Obsah balení:

  • dětská a rodičovská jednotka
  • noční světýlko sloužící i jako dobíječka pro dětskou i rodičovskou jednotku

Zajistěte si kvalitní chůvičku CaPiDi!

Vhodné pro děti od narození Provozní rozsah: 863-870 MHz Nízké záření: max. 10 mA Záruka 5 let Vývoj produktu: Švédsko

Dětská chůvička CAPiDi BabyAlarm Black:Dopřejte vašemu potomkovi maximální bezpečí v dětské postýlce. CAPiDi BabyAlarm Black je dětská chůvička, která umí pracovat pouze se zvukovým přenosem, jde tedy o běžnou chůvičku pro maminky. A pokud o signál přesto náhodou přijdete, chůvička se přihlásí prostřednictvím akustického upozornění. Baterie obstará energii pro hlavní, rodičovskou jednotku. Napájení dětské jednotce zajistí baterie. Pokud se s dětmi často přemisťujete, přivítáte možnost bateriového napájení obou jednotek. Jestliže bude baterie vybitá, chůvička se včas připomene. Přístroj nadchne taktéž velice hezkým zpracováním, díky kterému nebude chůvička váš interiér nijak narušovat.Nejdůležitější přednosti baby monitoru CAPiDi BabyAlarm BlackDětská audio chůvička pro hlídání miminkaDosah signálu až 800 m Napájení hlavní (rodičovské) jednotky: baterieZdroj dětské části chůvičky: baterieStylový design přístrojeZáruka 5 letDalší funkce, které nabízí chůvička CAPiDiDíky moderním technologiím nabízí chůvičky více funkcí. Překážkou nebude ani vysoký hluk v místnosti, jednoduše si navolíte hlasitost, jak potřebujete.

Produkt CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black patří do skupiny produktů Dětské chůvičky, patří značce CAPiDi, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Market-24.cz a je navržen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Baby monitory, vyrábí jej značka CAPiDi, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Market-24.cz a je navržen unisex.

Produkt CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black má EAN kód 7391421328990.

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black - parametry produktu

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black - historie ceny a dostupnosti

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black - další zajímavé produkty

CAPIDI - Chůvička BabyAlarm Black - jak nakoupit nejvýhodnější?