Canyon CNE-CMSW05 černá

Canyon CNE-CMSW05 černá

Canyon CNE-CMSW05 černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Canyon CNE-CMSW05 černá - popis produktu

Myš Canyon CNE-CMSW05 černá:Chcete spolehlivou myš? Kancelářská bezdrátová myš Canyon splňuje vše, co při práci s PC potřebujete. Očekávejte maximální pohodlí a vysokou míru přesnosti. Její tělo bude vyhovovat pravákům i levákům. Může se chlubit citlivostí 1600 DPI a 4 tlačítky. Myš k PC Canyon je schopná pracovat s Windows 7, Windows 10 a Windows 11. PC myš Canyon dotváří černá barva. Její hmotnost dosahuje 60 g. Klíčové vlastnosti myši Canyon CNE-CMSW05 černá Kancelářská bezdrátová myš Canyon zajistí naprosté pohodlí a výbornou přesnost Je osazena optickým snímačem s infračerveným paprskem Senzor disponuje rozlišením až 1600 DPI Přepínač DPI disponuje možností volby mezi nastavením Je opatřena 4 tlačítky Napájení poskytuje AAA baterie S počítačem ji spojíte přes USB a bezdrátový USB přijímač Její hmotnost je 60 g Počítačová myš s optickým snímačem Myš Canyon je opatřena optickým snímačem, který díky infračervenému světelnému paprsku přesně rozpozná váš pohyb. Senzor reaguje s citlivostí až 1600 DPI a skvělou přesností zajistí plynulé snímání i velmi jemného pohybu. Kvalitní konstrukci oceníte při práci v kanceláři i doma Myš k PC Canyon je opatřena 4 tlačítky, která zlepší ovládání myši. Přepínač DPI vám umožňuje měnit nastavení. Myš je opatřena běžným kolečkem, takže můžete posouvat obsah na stránce klasickým způsobem, jak jste zvyklí. Rozměry: 3,8 × 5 × 11,5 cm (vך×h)

Produkt Canyon CNE-CMSW05 černá patří do skupiny produktů Bezdrátové myši, vyrábí jej značka Canyon, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Canyon CNE-CMSW05 černá popisuje EAN kód 5291485003692.

Canyon CNE-CMSW05 černá - parametry produktu

Canyon CNE-CMSW05 černá - historie ceny a dostupnosti

Canyon CNE-CMSW05 černá - další zajímavé produkty

Canyon CNE-CMSW05 černá - jak nakoupit nejvýhodnější?