CANDY CMXW20DS

CANDY CMXW20DS

CANDY CMXW20DS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CANDY CMXW20DS - popis produktu

Mikrovlnná trouba CANDY CMXW20DS:Mikrovlnná trouba Candy CMXW 22 DS vás určitě potěší objem 20 l, LED displejem a moderním designem. Výkon mikrovlnného ohřevu činí 800 W. Nedílnou součástí každé kuchyně by mělo být její spolehlivé a účinné příslušenství. Bezpochyby tam nesmí chybět ani mikrovlnná trouba, díky které si ohřejete během pár chvil úplně cokoli. Jistě vám tak přijde vhod tato mikrovlnná trouba Candy, chlubící se solidním výkonem a povedeným moderním designem. Klíčové vlastnostiKvalitní mikrovlnná trouba za rozumnou cenu Moderní designSnadné ovládáníProgram pro sterilizaci lahvičekDisplej, hodiny a časovačDětská pojistkaTechnologie Master Clean v interiéru pro snadné čištěníVýbava na úrovniV první řadě vás jistě potěší výkon 700 W rozdělený do 5 úrovní a dostatečný objem 20 litrů. Jednoduché ovládání je zajištěno pomocí tlačítek, otočného voliče a přehledného digitálního displeje. Uživatele jistě potěší skutečnost, že trouba snadno pojme talíř do průměru 25,5 cm. Aby byla obsluha co nejjednodušší, jsou zde přítomny i automatické programy jako například program pro dětské jídlo a sterilizaci lahviček, program zdravého vaření, Expresní vaření či praktická funkce rozmrazování. Šikovná technologie Cooking Surround se postará o rovnoměrné vaření pokrmu a jistě oceníte i funkci Eco, která v případě nečinnosti vypne displej a šetří tak energii. 

Produkt CANDY CMXW20DS lze nalézt mezi produkty ve skupině Mikrovlnné trouby, vyrábí jej značka CANDY, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt CANDY CMXW20DS má EAN kód 8016361919105.

CANDY CMXW20DS - parametry produktu

CANDY CMXW20DS - historie ceny a dostupnosti

CANDY CMXW20DS - další zajímavé produkty

CANDY CMXW20DS - jak nakoupit nejvýhodnější?