Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L

Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L

Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 700 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L - popis produktu

Autochladnička CAMPINGAZ POWERBOX Plus 28L: Autochladnička vyniká moderním designem a konstrukcí z pevného polypropylenu. Nabízí vnitřní prostor o objemu 28 litrů a po připojení se její obsah ochlazuje až o 20 stupňů, než je teplota v okolí. Rádi si s rodinou či přáteli vyrazíte kempovat? Určitě jste se už setkali s příliš teplými nápoji nebo zkaženým jídlem. Tomu i dalším nepříjemnostem zabrání elektrická autochladnička Campingaz POWERBOX Plus. Nabízí vnitřní prostor o objemu 28 litrů, do kterých se s přehledem vejde i osm 1,5litrových láhví. Jednoduše ji stačí připojit do 12V autozásuvky a můžete vyrazit. Klíčové vlastnostiModerní vzhled a optimální výkonVhodné pro 8 1,5l lahvíOdolný materiál polypropylenAntimikrobiální ochrana, prevence proti zápachu a plísnímKomfortní rukojeť pro snadnou přepravu Perfektní ochranaAutochladnička vyniká moderním designem a konstrukcí z pevného polypropylenu. Má také velmi důležitý antimikrobiální účinek, který chrání její vnitřek před zápachem a plísněmi. Výhodou je, že se po připojení její obsah ochlazuje až o 20 stupňů, než je teplota v okolí. Vaše nápoje budou vždy osvěžující a kdykoli k dispozici. Hlučnost chladničky dosahuje 39 decibelů a tak vás nebude rušit ani při spánku. Integrované nohy vytvářejí dostatečný prostor mezi zemí a chladičem a k snadné přepravě vám poslouží integrované komfortní madlo. S autochladničkou POWERBOX Plus si užijete kempování jako nikdy předtím.

Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L Nový a zdokonalený termoelektrický chladící box Powerbox® Plus 28L je vyrobený s 30% izolace navíc než předchůdci řady Powerbox. Když je box zapojen do auta, nebo do sítě přes transformátor, tak udrží teplotu uvnitř boxu 20 °C pod okolní teplotou.Zlepšený a velmi chytrý ventilátor vydává maximálně 39 dB, takže Vás nebude rušit ani v noci. Vestavěný uzavírací prostor pro uložení kabelu ho chrání před jeho poškozením. Antimikrobiální přísada vstřikovaná do plastu uvnitř vložky pak chrání box před plísněmi, zápachem a prodlužuje životnost. S novým a moderním tvarem postaveným ze silného a hustého polypropylenu zůstanou boxy chladné i hodiny po odpojení od zdroje. Vyrobeno v Itálii. Objem: 28 l Výkon izolace: 20 °C pod okolní teplotou Rozměry: 40,8 x 32,1 x 47,2 cm Hmotnost: 3.7kg Camping » Chladící tašky a boxy » Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L

Termoelektrický chladicí box s připojením do 12V autozapalovače. Vyroben s o 30% více izolace. Možnost zapojit do sítě 230V přes adaptér (adaptér není součástí balení). Chladí o 20°C pod teplotu okolí. Velmi tichý ventilátor snižuje hlučnost. Prostor pro uložení kabelu. Tento box má antimikrobiální ochranu, tato ochrana odolává zápachům, plísním a houbám. Antimikrobiální účinek je získán z přísady, která je roztavena do plastu před tím, než je formována do vložky. To znamená, že antimikrobiální vrstva nemůže být poškrábána ani oslabena v průběhu času používání. Technická data: - objem: 28 l - výkon izolace: 20 °C pod okolní teplotou - rozměry: 40 x 31 x 47 cm - adaptér není součástí balení - hmotnost: 3,7kg

Produkt Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L lze nalézt mezi produkty ve skupině Chladicí boxy, patří značce Campingaz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L má přiřazen EAN kód 3138522087104.

Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L - parametry produktu

Typchladící box
Objem27 - 28 l
Hmotnost4 kg
KategorieTašky, Chladicí boxy, Autochladničky
ZnačkaCampingaz
E-shopAlza.cz
EAN3138522087104

Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L - historie ceny a dostupnosti

Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L - další zajímavé produkty

Chladící box Campingaz Powerbox® Plus 28L - jak nakoupit nejvýhodnější?