Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Café Cult Anglický Karamel je výběrem nejlepších zrn typu arabica, které jsou praženy přesně 15 minut při teplotě 180° C. Jedině tehdy zrna této výběrové kávy uvolní dokonalé aroma, charakteristické pro neobvykle dobrou kávu.
Hned po otevření balíčku této kávy budete vědět, že se jedná o karamel, díky jeho nezaměnitelné vůni. Karamel a káva k sobě neodmyslitelně patří již mnoho let, mnozí se do této kombinace již zamilovali. Neodmyslitelná intenzivní vůně i chuť se ještě zvýrazní, pokud do kávy přidáte kousek našlehaného teplého mléka.
Složení: pražená zrnková káva (100% Arabica), příchutě.
Produkt Café Cult Anglický Karamel 250g má EAN kód 4009636021300.
hmotnost | 250g |
Kategorie | Arabika |
EAN | 4009636021300 |
Café Cult Čokoláda s Pomerančem je kombinací kvalitních kávových zrn typu arabica a skvělého spojení čokolády a pomerančů. Tóny čokolády a pomeranče se krásně doplňují s kvalitní kávou a tvoří tak prvotřídní gurmánský zážitek. | Delikátně jemné aroma čokolády
Káva Café Cult Pistáciový Krém se skládá z pečlivě vybraných zelených zrn typu arabica ze Střední a Jižní Ameriky. Je pomalu pražená přímo v Hamburku. Jedna z nejmladších chuťových variací značky Café Cult. | Café Cult Pistáciový krém je dalším důkazem toho, že
Karamelový bonbon, karamelový likér, karamelová zmrzlina. Jistě chápete, že jsme tuto cukrářskou vychytávku nemohli vynechat ani při aromatizaci naší kávy. Stoprocentní arabika s karamelovým aroma je zdrojem dobré nálady, pohody a svěžesti. Pohodlně se usaďte… začíná
Taky patříte mezi milovníky vanilky? To by vám neměla ujít káva Café Cult s příchutí vanilkového krému. Do této směsi byla pečlivě vybrána zrna typu arabica z Ameriky. | Velice aromatická pražená káva s nezaměnitelnou vanilkovou vůní je potěšením pro všechny, kdo
Původ a plantáž | Pečlivě vybraná a vysoce kvalitní zrna Arabica ze sluncem políbených plantáží ve Střední Americe vytvořili tuto ochucenou kávovou specialitu Tiramisu. | Charakter a chuť | Tento klasický italský dezert jistě probudí vzpomínky na předchozí dovolené. Lehký
Znáte toffee? Máslový karamel je populární ve Spojených státech, Anglii i Austrálii. Objevuje se jako cukrovinka s mandlemi, kokosem, čokoládou, vanilkou či rumem. Toffee může vypadat jako tvrdý karamel, ale taky houževnatá žvýkačka. Přidává se do zmrzlin i dezertů. A pozor
Spojili jsme vynikající středoamerickou kávu se skvostným přírodním aroma. Výsledkem je Slaný karamel, který vás bude bavit. Kávovým zrnkům ochuceným atraktivními tóny praženého cukru se smetanou a několika zrnky mořské soli propadnete okamžitě. Ať už je pro vás káva
Žloutky, cukr a smetana, to vše s karamelovou korunkou! Nejlepší z dezertů, creme brulee, jsme transformovali do vynikající plantážní kávy. Důvod je jednoduchý – tato laskomina je téměř dietní, takže mlsat můžete tentokrát bez výčitek. Ochucená zrnková káva Creme brulee
Ještě nemáte vybráno? Pak si vzpomeňte, jak skvostně chutná irish cream. Karamel, smetana, vanilka, mandle, whisky a samozřejmě káva… A je rozhodnuto! Stoprocentní arabika s příchutí proslaveného likéru rozhodně stojí za zkoušku. Jsme si jisti, že u jedné objednávky
Indonéská káva je populární díky bohaté, plné chuti s tóny koření, kakaa, karamelu a někdy i bylin. Teď ji můžete otestovat v rozpustné variantě. Je vynikající volbou pro každého, kdo chce mít kávu rychle na stole a zároveň nehodlá slevit ze svých nároků na kvalitu
Karamelový bonbon, karamelový likér, karamelová zmrzlina. Jistě chápete, že jsme tuto cukrářskou vychytávku nemohli vynechat ani při aromatizaci naší kávy. Stoprocentní arabika s karamelovým aroma je zdrojem dobré nálady, pohody a svěžesti. Pohodlně se usaďte… začíná
Karamelový bonbon, karamelový likér, karamelová zmrzlina. Jistě chápete, že jsme tuto cukrářskou vychytávku nemohli vynechat ani při aromatizaci naší kávy. Stoprocentní arabika s karamelovým aroma je zdrojem dobré nálady, pohody a svěžesti. Pohodlně se usaďte… začíná
Karamelový bonbon, karamelový likér, karamelová zmrzlina. Jistě chápete, že jsme tuto cukrářskou vychytávku nemohli vynechat ani při aromatizaci naší kávy. Stoprocentní arabika s karamelovým aroma je zdrojem dobré nálady, pohody a svěžesti. Pohodlně se usaďte… začíná
Karamelový bonbon, karamelový likér, karamelová zmrzlina. Jistě chápete, že jsme tuto cukrářskou vychytávku nemohli vynechat ani při aromatizaci naší kávy. Stoprocentní arabika s karamelovým aroma je zdrojem dobré nálady, pohody a svěžesti. Pohodlně se usaďte… začíná
Netradiční arabika z tradičního regionu. V tomto případě jde o jedinečný mikrolot společnosti Sangameshwar, která hospodaří v Karnatace se třemi záměry: produkovat špičkovou kávu, nepoškozovat přírodu a pomáhat svým lidem. Výsledkem je například i tahle laskomina
O kolumbijské arabice se ví, že má jemnou, čokoládovo-oříškovou chuť. Přesně taková je i tahle rozpustná verze. Oblíbí si ji každý, kdo touží po skvělém a zároveň velmi rychle připraveném šálku. Instantní káva je navíc perfektní pro přípravu populárního dalgona
Osmdesát procent arabiky, dvacet procent robusty. Z nejlepších plantáží Mexika pochází káva, z níž je vyrobena rozpustná skvělost. Voňavá jako letní noc ve velkoměstě, lákavá jako nejtajnější představy a tak chutná, až vyvolává závislost. Kdo miluje romantiku s
Rychlá a mimořádně dobrá! Rozpustná káva z Mexica je výbornou alternativou pro situace, kdy není na blízku mlýnek, kávovar nebo zrnková káva. Stačí nasypat lžičku do oblíbeného hrnku a zalít horkou vodou. Harmonický mix arabiky a robusty je sametově krémový s příjemnou
Arabika Venezuela Maracaibo vás okouzlí sladkými tóny a lehce bohatou chutí. Pochází ze severozápadu Venezuely, kde kávu farmáři zpracovávají obvykle mokrou metodou. Díky ní získává další, lehce svěží charakter. Podtrhnete ho přípravou na filtru, v aeropressu nebo moka
Stoprocentní arabika v orientálním podání! Unikátní kořeněná chuť, elegantní kyselost a přitažlivá nasládlost řadí kávu z indické Kernataky k velkým oblíbencům. Odrůda Kents je místní specialitka pojmenovaná po Angličanovi, který v roce 1920 vysadil v oblasti první
Popularita zambijské kávy roste. Tato arabika vyniká nejen velkým zrnem, ale i nižším obsahem kofeinu a výjimečnou chutí. Pro odrůdu Catimor jsou typické lahodná hořkost kombinovaná s ovocnou svěžestí a vůně vpravdě delikátní. Pokud patříte ke skutečným milovníkům
Panamská arabika z tamního nejstaršího a nejznámějšího kávového regionu zaujme profilem, v němž na plné, středně kyselé tělo navazují chutě citrusů a vlašských ořechů. Rodina Petersonů, která hospodaří na farmě Hacienda Esmeralda, se kávě věnuje s pečlivostí a
Nejvýše položené jezero, největší město bez silnice, nejhlubší kaňon… A taky jedna z nejlepších rozpustných káv. To je Peru, země mnoha kontrastů, která má s pěstováním kávovníků víc než stoleté zkušenosti. Tradiční kávový region Puno Norte plodí zrna plné,
Další báječné frappe z naší velké kávové rodiny. Krémový karamel si vychutnáte v hektickém dni úplně stejně jako na dovolené. Příprava snad už jednodušší být nemůže a výsledek je vždycky stoprocentní. Souhra chutí karamelu, smetany i kávy se vám zalíbí s prvním