Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 689 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17 - popis produktu

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17Pálka na stolní tenis BUTTERFLY Timo Boll Platin pro mírně pokročilé hráče. Potahy Pan Asia o síle 1,8 mm usnadňují útočnou hru a zachovávají vysoký stupeň kontroly. Držátko: anatomické (AN).

Technický popis:- Výrobce: Butterfly- Rotace: 90- Rychlost: 90- Kontrola: 80- Tvrdost: střední- Váha: 0.18 kg- Balení: 1 ks- ITTF: ano

Pálka na stolní tenis Butterfly Boll Platin 17: Butterfly Boll Platin 17 je ideální pálkou na stolní tenis pro mírně až středně pokročilé hráče, kteří preferují útočnou hru. Je vyrobena z 5vrstvého dřeva a doplněna o anatomickou rukojeť, která zajistí komfort při hře. Potahy Pan Asia o síle 1,8 mm usnadňují útočný styl hry a zachovávají vysoký stupeň kontroly. Butterfly Boll Platin 17 disponuje spinnem 90 a rychlostí taktéž 90, a je tak skvělou volbou pro všechny stolní tenisty, kteří chtějí svoji hru posunout na další úroveň. Klíčové vlastnosti pálky na stolní tenis Butterfly Boll Platin 174hvězdičková pálka na stolní tenisUrčena pro mírně až středně pokročilé hráčeVhodná pro útočný styl hryS vysokým stupněm kontroly nad úderyVyrobena z 5vrstvého dřevaAnatomická rukojeť pro komfortní drženíS potahy Pan Asia o síle 1,8 mmButterfly Boll Platin 17 je certifikována ITTF Hmotnost:168 g

Produkt Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17 patří do skupiny produktů Stolní tenis, vyrábí jej značka Butterfly, v nabídce prodejce Alza.cz, Sport365.cz.

Produkt Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17 má EAN kód 4001078850265.

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17 - parametry produktu

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17 - historie ceny a dostupnosti

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17 - další zajímavé produkty

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY - Boll Platin 17 - jak nakoupit nejvýhodnější?