BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g

BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g

BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 28 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g - popis produktu

Dětské mýdlo BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g: Dětské mýdlo Bupi BABY obsahuje přírodní tuk lanolín. Účinně promastí a hydratuje suchou pokožku vašeho miminka a ochrání ji před nežádoucími venkovními vlivy.Přírodní mýdlo Bupi BABY je určené pro jemnou a citlivou dětskou pokožku. Jeho základem je lanolín, který jistě znáte pro jeho výborné hydratační a zklidňující účinky. Díky nim spolehlivě ochrání pokožku vašeho děťátka před nepříjemnými venkovními vlivy. Mýdlo kůži pořádně promastí, hydratuje a zanechá ji na dotek hebkou a zvláčněnou. Je vhodné nejen pro miminko, ale samozřejmě také pro celou rodinu.Lanolín je svým složením nejblíže k přirozenému lidskému kožnímu tuku, díky čemuž pokožku účinně zjemní a předejde jejímu vysoušení. Tento tuk se získává z ovčí vlny a jeho výhodou je, že ihned po nanesení ulevuje od bolesti a zabrání nežádoucímu přísunu vlhkosti do rány. S touto vlastností pomáhá hojit a zklidnit poranění.Šetrná péče s Bupi Mýdlo pro děti už od narozeníObsahuje přírodní tuk lanolínHydratuje a vyživuje suchou pokožkuOchraňuje před nežádoucí vlhkostí z okolíPředchází popraskání vysušené kůžeNeobsahuje parafiny, parabeny, alkohol a barviva Mírná parfemace bez alergenůŽádné éterické olejeDermatologicky testovánoBalení 100 g

Produkt BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Tuhá mýdla, patří pod značku BUPI v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g má EAN kód 8585000755140.

BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g - parametry produktu

BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g - historie ceny a dostupnosti

BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g - další zajímavé produkty

BUPI Baby Dětské mýdlo s lanolínem 100 g - jak nakoupit nejvýhodnější?