ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E

ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E

ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 995 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E - popis produktu

Ergonometrický PROGRAMOVATELNÝ ROTOPED s možností použití mobilních aplikací a bluetooth připojením BC85 E představuje špičkový model rotopedu se všemi moderními prvky, které se od takovéhoto posilovacího stroje očekávají. Stroj je dodáván s adaptérem pro zapojení do sítě ( počítač i motor zátěže je napájen ze sítě - spotřeba je cca 10 Wattů za 1 hodinu, není třeba napájení bateriemí ). To umožňuje plně automatickou regulaci zátěže dle zvoleného programu a s možností použití běžeckých aplikací pomocí bluetooth připojení chytrých telefonů. Pro používání mobilních aplikací doporučujeme programy KINOMAP. Jedná se o perfektně propracovaný posilovací stroj s přednastavenými programy s následujícími parametry:

  • magnetická brzda ovládaná elektromotorem se 16 stupni zátěže
  • hmotnost setrvačníkového kola 9 kg
  • středová osa je uložena na kvalitních kuličkových ložiscích
  • převod plochým řemenem - tichý chod stroje, který lze využívat bez omezení v obytném prostoru. Tichý chod nezpůsobuje hluk, kterým by bylo rušeno okolí.
  • funkce computeru: SCAN - opakované postupné zobrazování všech měřených údajů, ČAS, VZDÁLENOST, KALORIE, HAND PULSE, RYCHLOST, Body fat, Test fyzické kondice (RECOVERY), Funkce hlídání tepové frekvence při cvičení (HRT), výkon ve wattech. Počítač má 7 základních cvičebních režimů a celkem 20 různých programů : běžný provoz bez programování,1 uživatelský program s možností individuálního nastaveníí, 12 přednastavených profilů tratě, 4 kardio - s možností nastavení limitní výše tepové frekvence při cvičení, 1 watt program, body fat program .
  • Možnost použití aplikací napojených přes tablet nebo mobilní telefon. Doporučujeme použití aplikací KINOMAP, které nabízejí širokou škálu použití s možností placených rozšířených funkcí podle vlastního přání.
  • Elliptical při použití aplikací reaguje na profil tratě přidáváním nebo ubíráním zátěže v závislosti na profilu zobrazované trasy podle reálných map, které si lze libovolně vybírat.
  • 7' LED obrazovka zobrazuje veškeré potřebné údaje o cvičení.
  • rozměr stroje - 96 x 51 x 154 cm, hmotnost - 34 kg, nosnost - 150 kg
  • spotřeba elektřiny je 10 Wattů za 1 hodinu - zanedbatelná spotřeba

Doporučené do výšky postavy do 200 cm.

Rotoped Brother BC85E: Magnetický rotoped Brother BC 84E je kvalitní posilovací stroj dodávaný se síťovým adaptérem pro zapojení počítače, který vás velmi mile překvapí nejen svým tichým chodem. Stroj má přednastavené programy a umožňuje plně automatickou regulaci zátěže podle zvoleného programu. Magnetická brzda je ovládaná elektromotorem, hmotnost setrvačníkového kola je 9 kilogramů. Středová osa se otáčí na kuličkových ložiskách, převod funguje díky plochému řemenu. Rotoped Brother BC85E je kvalitní posilovací stroj napájený ze sítě pomocí adaptéru, který vás velmi mile překvapí nejen svým tichým chodem. Stroj má k dispozici přednastavené programy a umožňuje plně automatickou regulaci zátěže podle zvoleného programu. Magnetická brzda je ovládaná elektromotorem, hmotnost setrvačníkového kola je přitom 9 kilogramů. Středová osa se otáčí na kuličkových ložiskách a převod funguje díky plochému řemenu. Klíčové vlastnosti rotopedu Brother BC85E Kvalitní ergonomický rotoped s tichým chodemNapájený ze sítě pomocí adaptéruS plně automatickou regulací zátěžeMagnetická brzda ovládaná elektromotoremS integrovaným počítačem se 7 LED displejemDisplej zobrazující aktuální a naměřené hodnotySe 7 základními cvičebními režimy a 20 programyBrother BC85E je vybavený bluetooth připojenímMožnost stažení a využívání cyklo aplikacíBarevné provedení: bílo-černé 7 cvičebních režimů a 20 programůIntegrovaný počítač se 7 LED obrazovkou disponuje několika funkcemi, jako je například scan, ukazatel času, ujetá vzdálenost, kalorie, puls, rychlost, tělesný tuk, test fyzické kondice i funkce hlídání tepové frekvence. Mimo jiné je počítač přednastaven na 7 základních cvičebních režimů a 20 programů. Rotoped Brother je možné využít i bez jakéhokoliv přednastaveného programu a jedna volná pozice lze naopak individuálně nastavit dle vlastních představ a potřeb. Brother BC85E s připojením bluetoothErgonomický rotoped Brother BC85E je ovšem vybavený rovněž bluetooth připojením a s jeho pomocí také možností využití cyklo aplikací, a to prostřednictvím vašeho chytrého mobilního telefonu. Po stažení aplikace do telefonu tak můžete využívat další funkce a programy aplikace. Brother BC85E je tak skvělou volbou pro udržení fyzické kondice v domácím prostředí. Stejně tak je ovšem vhodný pro fitness centra. Hmotnost:34 kg Nosnost:150 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Posilovací stroje, vyrábí jej značka Acra, Brother fitness, v barvě vícebarevná, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Sport365.cz.

Produkt ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E popisuje EAN kód 8595042725872.

ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E - parametry produktu

ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E - historie ceny a dostupnosti

ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E - další zajímavé produkty

ACRA Rotoped programovatelnýs běžeckými aplikacemi) BC85E - jak nakoupit nejvýhodnější?