Brother BC 84E

Brother BC 84E

Brother BC 84E

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 995 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Brother BC 84E - popis produktu

Rotoped Brother BC 84E: Magnetický rotoped Brother BC 84E je kvalitní posilovací stroj dodávaný se síťovým adaptérem pro zapojení počítače, který vás velmi mile překvapí nejen svým tichým chodem. Stroj má přednastavené programy a umožňuje plně automatickou regulaci zátěže podle zvoleného programu. Magnetická brzda je ovládaná elektromotorem, hmotnost setrvačníkového kola je 9 kilogramů. Středová osa se otáčí na kuličkových ložiskách, převod funguje díky plochému řemenu. Magnetický rotoped Brother BC 84E je kvalitní posilovací stroj dodávaný se síťovým adaptérem pro zapojení počítače, který vás velmi mile překvapí nejen svým tichým chodem. Stroj má přednastavené programy a umožňuje plně automatickou regulaci zátěže podle zvoleného programu. Magnetická brzda je ovládaná elektromotorem, hmotnost setrvačníkového kola je 9 kilogramů. Středová osa se otáčí na kuličkových ložiskách, převod funguje díky plochému řemenu. Stroj je dodáván s adaptérem pro zapojení do sítě (počítač je napájen ze sítě, není třeba baterií). To umožňuje plně automatickou regulaci zátěže dle zvoleného programu. Klíčové vlastnostiPohon počítače ze sítěVelkou výhodou je velice tichý chod7 základních přednastavených režimů a 20 programůRegulace zátěže dle zvoleného programuMagnetická brzda ovládaná elektromotoremKuličková ložiska, plochý řemen Předprogramované funkcePočítač disponuje několika funkcemi, jako je například scan, ukazatel času, ujetá vzdálenost, kalorie, puls, rychlost, tělesný tuk, test fyzické kondice, funkce hlídání tepové frekvence. Mimo jiné je počítač přednastaven na 7 základních cvičebních režimů a 20 programů. Rotoped lze využít i bez jakéhokoliv přednastaveného programu a jedna volná pozice lze naopak individuálně nastavit dle vlastních představ a potřeb. Technické parametryVelikost LCD: 7 palcůRozměry: 96 × 51 × 154 cmHmotnost: 32 kgNosnost: 150 kgVhodné pro osoby do výšky 200 cm

Produkt Brother BC 84E lze nalézt mezi produkty ve skupině Posilovací stroje, vyrábí jej značka Brother fitness, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Sport365.cz.

Produkt Brother BC 84E popisuje EAN kód 8595042721867.

Brother BC 84E - parametry produktu

Brother BC 84E - historie ceny a dostupnosti

Brother BC 84E - další zajímavé produkty

Brother BC 84E - jak nakoupit nejvýhodnější?