Acra Sport BC51 Magnetický rotoped

Acra Sport BC51 Magnetický rotoped

Acra Sport BC51 Magnetický rotoped

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acra Sport BC51 Magnetický rotoped - popis produktu

Rotoped Brother BC 51:Magnetický rotoped Brother BC 51 je kvalitní posilovací stroj, který vás velmi mile překvapí nejen svým tichým chodem, ale také moderním vzhledem. Stroj je vybaven magnetickou brzdou s osmi stupni zátěže, váha setrvačníkového kola činí 6 kilogramů. Středová osa se otáčí na kuličkových ložiskách, převod funguje díky plochému gumovému řemenu. Nesporně obrovskou výhodou je nastavitelné sedlo v horizontální i vertikální poloze. Součástí stroje je držák na pití s láhví.Magnetický rotoped Brother BC 51 je kvalitní posilovací stroj, který vás velmi mile překvapí nejen svým tichým chodem, ale také moderním vzhledem. Stroj je vybaven magnetickou brzdou s osmi stupni zátěže, váha setrvačníkového kola činí 6 kilogramů. Středová osa se otáčí na kuličkových ložiskách, převod funguje díky plochému gumovému řemenu. Nesporně obrovskou výhodou je nastavitelné sedlo v horizontální i vertikální poloze. Součástí stroje je držák na pití s láhví.Klíčové vlastnostiVelkou výhodou je velice tichý chodMagnetická brzda s 8 stupni zátěžeVertikálně i horizontálně nastavitelné sedloSoučástí balení je držák s láhví na pitíKuličková ložiska, plochý gumový řemenNastavené funkce počítačePočítač disponuje několika funkcemi, jako je například scan, ukazatel času, ujetá vzdálenost, kalorie, puls, rychlost jízdy a funkce hlídání tepové frekvence.Technické parametryRozměry: 95 × 62 × 147 cmHmotnost: 31 kgNosnost: 130 kgVhodné pro osoby do výšky 200 cm

Magnetický rotoped BC51 je výborný stroj s moderním líbivým vzhledem. Technické údaje: magnetická brzda s osmi stupni zátěže váha setrvačníkového kola 6 kg převod gumovým plochým řemenem zajišťujícím velmi tichý chod, středová osa je třikrát uložená na kvalitních ložiskách vertikálně i horizontálně nastavitelné sedlo ( Při maximálním nastavení výšky sedla, je výška sedla od šlapky, v nejnižší poloze - 90 cm ). Funkce computeru: SCAN, ČAS, VZDÁLENOST, KALORIE, HAND PULSE, RYCHLOST, Body fat, Test fyzické kondice (RECOVERY), Funkce hlídání tepové frekvence při cvičení (HRT). Rozměr: 95 x 62 x 147cm. Hmotnost: 31 kg. Nosnost: 130kg. Lahev na pití + držák je součástí výrobku. Doporučeno do výšky postavy 200 cm, přitom je nutné dodržet limit hmotnosti. Obsah balení:   1 x rotoped 1 x lahev na pití + držák

Produkt Acra Sport BC51 Magnetický rotoped patří do skupiny produktů Technické stroje, patří pod značku Acra Sport, Brother fitness, v nabídce prodejce Alza.cz, Sport365.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Posilovací stroje, vyrábí jej značka Acra Sport, Brother fitness, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Sport365.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Acra Sport BC51 Magnetický rotoped je označen EAN kódem 8595042737486.

Acra Sport BC51 Magnetický rotoped - parametry produktu

Acra Sport BC51 Magnetický rotoped - historie ceny a dostupnosti

Acra Sport BC51 Magnetický rotoped - další zajímavé produkty

Acra Sport BC51 Magnetický rotoped - jak nakoupit nejvýhodnější?