BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+

BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+

BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+ - popis produktu

Děti milují hračky s tříděním tvarů – tato smyslová hračka s muffiny nabízí nekonečné množství způsobů hraní si, objevování a zkoumání – od třídění tvarů až po imaginární hru. Každý ze 6 snadno uchopitelných košíčků podporuje rozvoj jemných motorických dovedností, kdy dítě objevuje různé tvary jako čtverce, trojúhelníky, kruhy a další. Ke každému košíčku přiřaďte vrchní část polevy a uložte košíček na plech s výřezem stejného tvaru. Objevte spoustu barev a znovu a znovu procvičujte tvary. - objevování barev a tvarů – celkem 6 muffinů s různými tvary a jim odpovídající vkládací prvky - podporuje smyslový a kognitivní rozvoj - rozvíjí jemnou i hrubou motoriku - podporuje představivost a interakci příčina-následek - jednoduché skladování – jednotlivé části vložte do vkládačky, takže se nikdy neztratí - snadná údržba – otřete vlhkým hadříkem, neponořujte do vody - vhodné pro děti od 3 měsíců Rozměry: 6,99 x 19,05 x 13,34 cm

Produkt BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+ lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bright Starts.

Tento produkt naleznete ve skupině Naučné hračky, je v nabídce značky Bright Starts.

BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+ - parametry produktu

BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+ - historie ceny a dostupnosti

BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+ - další zajímavé produkty

BRIGHT STARTS - Hračka vkládačka Cupcakes, 3m+ - jak nakoupit nejvýhodnější?