BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m +

BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m +

BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m +

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m + - popis produktu

Tento měkký plyšový sloník se stane tím nejlepším kamarádem vašeho děťátka. Měkké plyšové zvířátko hraje více než 20 minut uklidňující melodie a rozsvítí se po jemném stlačení nožičky. Přepínání mezi dvěma režimy přehrávání buď nepřetržité hudby nebo krátkých písniček. Sledujte, jak se sloníkovo bříško míhá v rytmu melodií! Vaše dítě si zamiluje uklidňující záři bříška svého nového kamaráda. Prozkoumejte množství textur, chrastítek a stužek, které podporují rozvoj jemné motoriky. Tato aktivní hračka bude opravdovým mazlíčkem, který Vaše děťátko uklidní v jakékoliv situaci. Vlastnosti:- přítulný měkký mazlíček na objímání - stlačením nožičky aktivujete jemné melodie a světýlka v 2 režimech - dva režimy: nepřetržité přehrávání hudby nebo krátké melodie - světelné efekty na bříšku slona - zkoumání hmatem - různé textilie a stužky - snadná údržba - vyžadují se baterie: 3 × AAA / LR03 (nejsou součástí balení)Rozměry produktu: 20.96 cm x 11.43 cm x 20.96 cmPéče a údržba:Otřete vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. Vysušte na vzduchu. Neponořujte do vody.

Produkt BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m + patří do skupiny produktů Plyšové hračky, patří pod značku Bright Starts.

Tento produkt naleznete ve skupině Hudební hračky, je v nabídce značky Bright Starts.

BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m + - parametry produktu

BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m + - historie ceny a dostupnosti

BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m + - další zajímavé produkty

BRIGHT STARTS - Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby ™ sloník 0m + - jak nakoupit nejvýhodnější?