Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem

Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem

Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem - popis produktu

Pro rychlé měření rovných, zakřivených a nerovných povrchů až do 20 mSchopný měřit volně stojící objektyPraktický kompaktní design pro snadné měřeníSnadno se nasazuje i snímá z laserového dálkoměru ZamoKolový nástavec představuje rychlé a snadné řešení pro měření zakřivených a nepravidelný povrchů i přímých délek. Je ideální pro měření stěn, látek a dřeva při výrobě nábytku. Hodí se také k měření látek a provazů při šití, např. k měření vykrojených zad židle nebo závěsů. Je možné jej využít také k výpočtu délky kabelů pro domácí elektronické a zábavní systémy. Rozšiřuje možnosti použití laserového dálkoměru Zamo, připojuje se nacvaknutím a přináší rychlé výsledky při ještě širším spektru činností.Technické údajeMěřicí rozsah0,00 – 20,00 mPřesnost měření**± 5,0 mmHmotnost0.015 kgRozměry nářadí (D × Š × V)48 x 38 x 22 mmRozsah měření, až do20,00 m

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Nástavec Bosch Zamo III Kolový adaptér 1.608.M00.C23: Kvalitní laserový dálkoměr Bosch Zamo disponuje kvalitním zpracováním a jednoduchou obsluhou.Pokud vlastníte špičkový laserový dálkoměr Bosch Zamo III, jistě se vám bude hodit i toto originální příslušenství v podobě kolového nástavce. Tento pomocník vám bude dělat asistenta především při měření rovných i zakřivených ploch až do délky 20 m při přesnosti +- 5 mm.Klíčové vlastnosti kolového adaptéru BOSCH Zamo III Rad AdaptorKolový nástavec pro měření nerovných povrchůSnadné a rychlé použitíPracovní dosah až 20 mPro laserový dálkoměr Bosch Zamo III

Tento produkt se nachází v kategorii Laserové dálkoměry, je v nabídce značky Bosch, BOSCH - zahrada/dílna, v nabídce prodejce Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem lze nalézt mezi produkty ve skupině Stavební dálkoměry, je v nabídce značky Bosch, BOSCH - zahrada/dílna, v nabídce prodejce Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem je označen EAN kódem 3165140934251.

Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem - parametry produktu

Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem - historie ceny a dostupnosti

Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem - další zajímavé produkty

Bosch Zamo III Wheel Adapter Zamo III – adaptér s měřicím kolečkem - jak nakoupit nejvýhodnější?