Bosch Vysokotlaká hadice  Příslušenství - vysokotlaké čističe

Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe

Bosch Vysokotlaká hadice  Příslušenství - vysokotlaké čističe

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 589 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe - popis produktu

Vysokotlaká hadice BOSCH Vysokotlaká hadice F.016.800.360: S prodlužovací hadicí Bosch dosáhne vaše vysokotlaká myčka větší flexibility a dostanete se i do hůře přístupných míst, na které délka originální hadice nevystačí. To se hodí zejména tehdy, pokud je zdroj vody vzdálený nebo se vám nechce čistič neustále posouvat. Její součástí jsou rychlopřípojky push-fit, které usnadní sestavení. Hadice Bosch je dlouhá 6 metrů a vydrží tlak až do 130 barů. Je kompatibilní s myčkami EasyAquatak, UniversalAquatak, AQT 33-10, AQT 33-11, AQT 35-12, AQT 37-13, AQT 40-13 a AQT 42-13. Klíčové vlastnosti vysokotlaké hadice BOSCHProdlužovací hadice Bosch zajistí při práci větší dosah i flexibilituVhodná pro vysokotlaké čističeDostane se i do hůře přístupných místJejí součástí jsou rychlopřípojky push-fitHadice Bosch vydrží tlak až do 130 barůDélka:6 mKompatibilní s:EasyAquatak, UniversalAquatak, AQT 33-10, AQT 33-11, AQT 35-12, AQT 37-13, AQT 40-13 a AQT 42-13

Bosch Vysokotlaká hadice  Příslušenství - vysokotlaké čističe  

Hadice o délce 6 m Vybavena rychlopřípojkami push-fit pro jednoduché rychlé sestavení Hadice snese překroucení a zaručuje snadnou manipulaci Kompatibilní s EasyAquatak, UniversalAquatak, AQT 33-10, AQT 33-11, AQT 35-12, AQT 37-13, AQT 40-13, AQT 42-13

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní technika, vyrábí jej značka Bosch, BOSCH - zahrada/dílna, naleznete jej v e-shopu Tera.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní hadice, je v nabídce značky Bosch, BOSCH - zahrada/dílna v nabídce e-shopu Tera.cz.

Produkt Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe patří do skupiny produktů Vysokotlaké čističe, patří pod značku Bosch, BOSCH - zahrada/dílna, naleznete jej v e-shopu Tera.cz.

Produkt Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe označuje EAN kód 3165140761208.

Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe - parametry produktu

Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe - historie ceny a dostupnosti

Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe - další zajímavé produkty

Bosch Vysokotlaká hadice Příslušenství - vysokotlaké čističe - jak nakoupit nejvýhodnější?