Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C

Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C

Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 919 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C - popis produktu

Digitální teploměr Bosch UniversalTemp termodetektor 0.603.683.100: BOSCH UniversalTemp je kvalitně zpracovaný digitální teploměr, který je určen pro bezkontaktní měření teploty v rozsahu od -30 do 500°C za použití infračervené laserové technologie. Teploměr nabízí celkem tři režimy měření, které lze přizpůsobit konkrétním materiálům. BOSCH UniversalTemp zohledňuje emisivitu povrchu v infračerveném měření, díky čemuž velmi přesně určí povrchovou teplotu daného materiálu. Naměřená teplota se zobrazuje na podsvíceném displeji s dobře čitelným bílým textem na černém pozadí. Napájení bezkontaktního teploměru BOSCH UniversalTemp zajišťují dvě AA baterie, které jsou součástí balení.  Klíčové vlastnosti bezkontaktního teploměru Bosch UniversalTempMěří povrchovou teplotu od -30 do 500°CPřehledný podsvícený displejTři měřící režimyInfračervený měřící paprsekNízká hmotnost 220 g teploměru Bosch UniversalTempDvě AA baterie v baleníJednoduché intuitivní ovládání bezkontaktního teploměru Bosch UniversalTempPřehledný podsvícený displejDigitální teploměr BOSCH UniversalTemp je vybaven podsvíceným displejem. Díky bílému textu na černém pozadí je velmi dobře čitelný a poskytne vám dokonalý přehled o měření. Digitální teploměr BOSCH UniversalTemp měří teplotu v rozmezí od -30 do 500°C a díky nízké hmotnosti je manipulace s ním velmi jednoduchá.  Nastavitelné režimy měřeníPři práci s digitálním teploměrem BOSCH UniversalTemp můžete vybírat ze tří režimů měření, díky čemuž se vždy přizpůsobí konkrétním materiálům. Teploměr pro měření využívá infračervenou technologii, takže velmi přesně určí povrchovou teplotu. Napájení teploměru BOSCH UniversalTemp se provádí pomocí dvou AA baterií.

Jednoduché a přesné – měřte každodenní teplotu od mrazáků a oken po kámen na pizzuInfračervená laserová technologie se širokým rozsahem měření od -30 °C po +500 °CVyužívejte k jednotlivým i soustavným měřenímVybírejte ze tří měřicích režimů pro přesnější výsledkySnadno čitelný podsvícený displej se dvěma naměřenými hodnotami pro lepší přehledMěření povrchových teplot s UniversalTemp je snadné. Infračervená laserová technologie nabízí široký rozsah měření od -30 °C po +500 °C. Vyberte si ze tří měřicích režimů pro přesnější výsledky v závislosti na materiálu nebo přepínejte mezi jednorázovými a soustavnými režimy pro regulaci výsledků. Ergonomický design teploměru s obráceným segmentovaným displejem a podsvícením zlepšuje viditelnost a usnadňuje čtení výsledků. Během používání je pro rychlý přehled zobrazena aktuální a předchozí naměřená hodnota. Měřte teplotu v ledničce, mrazničce či v troubě nebo na kameni na pizzu a kontrolujte izolační funkci oken a odhalujte případné zdroje energetických ztrát.Technické údajeAkumulátor2 x 1,5-V-LR6 (AA)Hmotnost0.22 kgOptika12:1Měřicí rozsahTeplota povrchuMěřicí rozsah-30 °C to +500 °CRozměry nářadí (D × Š × V)171 x 101 x 54 mmObsažené příslušenství2× baterie 1,5V LR06 (AA)Karton

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Jednoduché a přesné – Infračervená laserová technologie se širokým rozsahem měření od −30 °C po +500 °C k jednotlivým i soustavným měřením. Měřte každodenní teplotu od mrazáků a oken po kámen na pizzu. Vybírejte ze tří měřicích režimů, dle emisního stupně, pro přesnější výsledky. Snadno čitelný podsvícený displej se dvěma naměřenými hodnotami pro lepší přehled (poslední a předposlední měření). Zařízení není vhodné pro měření teploty lidského těla. Návod uživatele   Bosch záruka výrobce:

Produkt Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C patří do skupiny produktů Měřicí přístroje, je v nabídce značky Bosch, BOSCH - zahrada/dílna, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Přístroje pro měření od značky Bosch, BOSCH - zahrada/dílna, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Produkt Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C má přiřazen EAN kód 3165140971904.

Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C - parametry produktu

Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C - historie ceny a dostupnosti

Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C - další zajímavé produkty

Termodetektor UniversalTemp, širokým rozsahem měření -30 °C /+500 °C - jak nakoupit nejvýhodnější?