Bosch Truvo  Digitální detektor

Bosch Truvo Digitální detektor

Bosch Truvo  Digitální detektor

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bosch Truvo Digitální detektor - popis produktu

Detektor kabelů Bosch Truvo 0.603.681.221:Chystáte se vrtat otvory do zdi pro upevnění skříněk, poliček, televize či reproduktorů a chcete mít jistotu, že netrefíte kabel či kovovou trubku? Pak je pro vás univerzální detektor BOSCH Truvo ideální volbou. Dokáže snadno a rychle zachytit elektrické vedení i kovové předměty ve zdi. Digitální detektor BOSCH Truvo disponuje LED signalizací a akustickým výstražným signálem, takže vás bezpečně upozorní na přítomnost kabelů či jiných objektů. Při použití digitálního detektoru BOSCH Truvo oceníte rovněž jednoduché ovládání a díky automatické kalibraci je během krátké chvíle připraven k provozu.Klíčové vlastnosti digitálního detektoru BOSCH TruvoJednotlačítkové provedení pro snadné ovládáníPracovní dosah 7 cm detektoru BOSCH TruvoLED signalizace a výstražný tónDetekce kovových objektů i kabelů pod proudemNízká hmotnost 0,15 kgSoučástí balení jsou 3 AAA baterieAutomatická kalibrace detektoru BOSCH TruvoRychlá detekce objektůPři práci s detektorem BOSCH Truvo oceníte LED signalizaci a výstražný tón, které vás během krátké chvíle upozorní na přítomnost objektů. Díky automatické kalibraci je detektor okamžitě připraven k použití a precizně detekuje kabely pod proudem i kovové objekty. Intuitivní ovládáníDigitální detektor kabelů BOSCH Truvo nabízí jednotlačítkové ovládání, takže je použití velmi jednoduché a rychlé. Detektor vyniká nízkou hmotností 0,15 kg, díky čemuž je manipulace s ním velmi pohodlná. Detektor BOSCH Truvo pracuje s dosahem 7 cm a je napájen 3 AAA bateriemi, které jsou součástí balení. Kvalitní detektor kovových materiálů Bosch Truvo ocení jakýkoliv kutil i profesionál.

Jednoduchá detekce kabelů pod proudem a kovových objektůSrozumitelná světelná signalizace s LED a výstražný tón upozorňuje na místa, kde není vhodné vrtatPraktická autokalibrace pro okamžitý rozběhSnadné jednotlačítkové ovládáníSkenování stěn a stropů před vrtáním při věšení obrazů či instalaci osvětleníSnadné a rychlé výsledky – rychlé skenování stěn a stropů s detektorem Truvo. Lokalizuje snadno kovové objekty a jednofázové kabely pod proudem pro vyšší ochranu uživatele při vrtání, věšení obrazů či instalaci osvětlení. Světelná signalizace s kontrolkami LED a výstražné tóny upozorňují na místa, kde není vhodné vrtat, a koncept ovládání jediným tlačítkem usnadňuje práci s přístrojem.Technické údajeDetekovatelné materiályŽelezné kovy, neželezné kovy, vedení pod napětímHloubka detekce, ocel, max.70 mmHloubka detekce, měď, max.60 mmDosah elektrická vedení, max.50 mmKalibraceautomatickáAkumulátor3 x 1,5-V-LR03 (AAA)Automatické vypnutí10 minHmotnost0.15 kgPracovní rozsah, cca0,07 mRozměry nářadí (D × Š × V)143 x 60 x 290 mmObsažené příslušenství3× baterie 1,5 V LR03 (AAA)Karton

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii Detektory kovů od značky Bosch, BOSCH - zahrada/dílna.

Produkt Bosch Truvo Digitální detektor lze nalézt mezi produkty ve skupině LED televize, patří pod značku Bosch, BOSCH - zahrada/dílna.

Produkt Bosch Truvo Digitální detektor má EAN kód 3165140853675.

Bosch Truvo Digitální detektor - parametry produktu

Bosch Truvo Digitální detektor - historie ceny a dostupnosti

Bosch Truvo Digitální detektor - další zajímavé produkty

Bosch Truvo Digitální detektor - jak nakoupit nejvýhodnější?