BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire

BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire

BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire - popis produktu

Podsedák do auta BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire:Dopřejte vašemu dítěti potřebný komfort a bezpečnost při jízdě autem. Podsedák do auta BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire, určený pro děti s hmotností mezi 22-36 kg, je skladnější variantou než klasická autosedačka. Patří do kategorie, která je označována jako bezpečnostní skupina III (podsedáky). Při každé cestě autem s dětmi bude nezbytnou výbavou každého řidiče. Podsedák se umísťuje na zadní či přední sedačku automobilu pomocí bezpečnostního pásu, kterým je vybaven každý automobil. Vydrží na místě, i když budete prudce brzdit. Podsedák má hmotnost 0,99 kg. Podsedák do auta Bomimi charakterizuje barva, kterou je šedá. Stěžejní parametry podsedáku do auta BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire Podsedák do auta pro bezpečnou jízdu autem Určený pro děti s hmotností 22-36 kg Dítě na podsedáku zabezpečíte pomocí bezpečnostního pásu BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire dále nabízí snímatelný (pratelný) potah Směr sezení v podsedáku Bomimi: ve směru jízdy Barva podsedáku: šedá Jednoduchá manipulace a připoutání dítěte

Pohodlný podsedák je určený pro sezení dětí při jízdě v autě, a to při hmotnosti 15 až 36 kg, ve věkové kategorii od 3 do 12 let.

Skladba a funkčnost:

  • ECE R44/04
  • anatomický tvar, praktické opěrky pro ruce
  • měkký polstrovaný snímatelný potah s vhodným praním na 30°
  • upevnění pomocí 3 bodových bezpečnostních pásů automobilu

Vyberte dětem cestovní podsedák Bomimi!

Vhodné pro děti od 3 do 12 let Materiál: textil, plast

Produkt BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire je označen EAN kódem 8595673200236.

BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire - parametry produktu

Určeníunisex
KategoriePodsedáky
EAN8595673200236

BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire - historie ceny a dostupnosti

BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire - další zajímavé produkty

BOMIMI SOFI Podsedák - sapphire - jak nakoupit nejvýhodnější?