Bobří banda Albi

Bobří banda Albi

Bobří banda Albi

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bobří banda Albi - popis produktu

Karetní hra Bobří banda: Bobři v akciBobří banda je jednoduchou karetní hrou od společnosti Albi. Hraje se tu hlavně na pamatováka. Během hraní totiž měníte karty za jiné a snažíte si zapamatovat hodnoty kartiček posouvajících se po poli. Vítězem je ten, komu se podaří mít nejnižší skóre. Bobří banda - Otestujte svou pam읎ánr: Karetní hraPočet hráčů: 2 - 6Doporučený věk: od 16 letHerní doba: 20 - 40 minČeština: Ano Bobří banda vám může do balíčku nasadit krysuBobří banda vám dá k dispozici 45 očíslovaných karet. Ty však nejsou tím jediným, s čím je nutné pracovat. Krom nich je tu ještě 21 speciálních kousků, které vám mohou pomoci změnit průběh hry ve váš prospěch.   Obehrajte své spoluhráče Všichni hráči na startu dostávají 4 karty, se kterými musí pracovat. Nalézt na nich mohou čísla 0 - 9. Hlavním cílem je získat karty s tou nejnižší hodnotou, což není vůbec jednoduché díky kryse, která dokáže bobrům pořádně zatopit. Bobří banda je kouskem pro mladší hráčeDíky své nenáročnosti v rámci pravidel představuje Bobří banda perfektní volbu pro skupiny, v nichž se nachází mladší hráči. Pokud chcete trénovat paměť svých dětí, tak se nákup tohoto kousku od společnosti Albi zaručeně vyplatí. 

ALBI Bobří banda

Malí bobři se hrozně rádi potápí a dělají různé hlouposti. Objeví se na jednom místě, ale v mžiku zmizí a již jsou zase někde jinde. Pokud si nedáte pozor, tam, kde byl před chvilkou roztomilý bobřík, se vynoří zlá vodní krysa – a to si určitě nepřejete.

Jak se karetní hra Bobří banda hraje? Každý hráč má před sebou 4 karty položené lícem dolů. Na nich mohou být hodnoty od 0 do 9 nebo tři různé druhy akčních karet. Cílem hry je získat karty s co nejnižšími hodnotami. Nejzáludnější na hře je to, že si musíte zapamatovat hodnoty karet, které se neustále přesouvají.

Na konci každého kola otočí každý hráč svoje karty lícem nahoru a sečte si jejich hodnoty. Součty se zaznamenávají do přiloženého bločku. Vyhrává hráč, který má po konci všech kol nejnižší skóre.

Hra Bobří banda obsahuje: 66 hracích karet (45 karet s čísly 0 - 9), 21 speciálních karet (karty Výměna, Špehuj a Druhá šance), bloček na zapisování výsledků a pravidla.

Počet hráčů: 2-6Hrací doba: 20 a více min.Věk: 7+

Albi Bobří banda Karetní hra, která potěší fanoušky těchto  vodních živočichů a zároveň nadšené hráče karet. Každý hráč obdrží 4 karty s hodnotami od 0 do 9 akční nebo 3 druhy akčních karet, položí je lícem dolů. Úkolem je zapamatovat si co nejvíce karet s jejich hodnotami, protože jsou neustále v pohybu. Na konci kola se hodnoty otočených karet u každého hráče sečtou, zapíší se do přiloženého bločku. Po sjednaném množství kol se hra uzavírá porovnáním výsledků. Vyhrává hráč, který má nejnižší skóre.

Obsah balení:

  • 66 karet, 1 bloček
  • pravidla hry v českém i slovenském jazyce

Kupte dětem karetní hru s bobry!

Vhodné pro děti od 6 let Počeř hráčů: 2-6

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Bobří banda Albi lze nalézt mezi produkty ve skupině Karetní hry, patří pod značku ALBI v nabídce e-shopu 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Bobří banda Albi má EAN kód 8590228001085.

Bobří banda Albi - parametry produktu

Bobří banda Albi - historie ceny a dostupnosti

Bobří banda Albi - další zajímavé produkty

Bobří banda Albi - jak nakoupit nejvýhodnější?