ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - popis produktu

Blafovací karetní hra s obrázky zvířátek. Oblafni své spoluhráče a možná, že vyhraješ.

Průběh hry:

Hráči se snaží „podstrčit“ ostatním co nejvíce svých karet. Hráč nabízí jedno ze svých zvířátek jakémukoliv protihráči, přičemž samozřejmě neukáže, jaké zvířátko na kartě opravdu je. Může tedy říkat pravdu nebo blafovat o obsahu nabízené karty. Tomu hráči, který špatně odhadne svého protihráče, daná karta připadne.První hráč, který získá 4 karty se stejným zvířátkem, nebo v okamžiku, kdy by měl nějakou kartu nabídnout svým protihráčům, ale již žádnou v ruce nemá, prohrává.

  • Vhodné pro hráče od 8 let
  • Určeno pro 2-6 hráčů
  • Doba hry je cca 30 min

Obsah:

  • 64 karet (8 různých obrázků v 8 barvách)
  • pravidla hry

Zábavná blafovací karetní hra určená pro děti od 8 let. Hráči si navzájem nabízejí karty s obrázky zvířátek, které buď protihráč přijme nebo ne. Holky a kluci si tak mohou vyzkoušet blafovat protihráče a zkoušet mu podstrčit nabízenou kartu s jiným obsahem, než je jaký je zrovna potřebný.

V případě získání čtyř nečekaně stejných karet hrozí prohra. Ta se potvrdí pokud by měl hráč nějakou kartu nabídnout protihráči, ale v ruce by již žádnou kartu neměl.

Obsah balení: 

  • 64 karet - 8 různých obrázků v 8 barvách
  • pravidla hry

Kupte dětem blafovací hru a zahrejte si s ním!

Vhodné pro děti od 8 let Počet hráčů: 2 - 6 Délka hry: 20 - 30 min. Materiál: karton Rozměry balení: 11 x 11 x 3,5 cm Země původu: Itálie

Karetní hra Blafuj:  Zábavná blafovací karetní hra Blafuj s obrázky zvířátek zabaví děti od 8 let. Smyslem hry je blafovat, aniž by to nikdo poznal. Cílem je přinutit ostatní protihráče k chybnému úsudku tak, aby jim zůstalo co nejvíce vyložených karet. Hráč nabídne protihráči kartu a současně řekne, jaký tvor na kartě je - otázkou je, jestli blafuje či říká pravdu. Děti zažijí s kamarády spoustu legrace. Vhodné pro 2 - 6 hráče.Balení obsahuje 64 karet, které mají 8 různých obrázků v 8 barvách a pravidla hry.

ADC Blackfire Blafuj

ADC Blackfire Blafuj - blafovací karetní hra s obrázky zvířátek. Oblafni své spoluhráče a možná, že vyhraješ.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku ADC Blackfire, BLACKFIRE, Schmidt, Schmidt Spiele, v nabídce prodejce 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ADC Blackfire, BLACKFIRE, Schmidt, Schmidt Spiele, v nabídce prodejce 4kids.cz a je určen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Karetní hry, patří pod značku ADC Blackfire, BLACKFIRE, Schmidt, Schmidt Spiele v nabídce e-shopu 4kids.cz a je určen unisex.

Produkt ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj má přiřazen EAN kód 8594054911549.

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - parametry produktu

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - historie ceny a dostupnosti

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - další zajímavé produkty

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - jak nakoupit nejvýhodnější?