2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL

2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL

2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 654 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL - popis produktu

2635J Parní čistič Steam SH.TIT. Bissell Výkonný parní čistič pro každodenní čištění bez chemikálií. Technické specifikace: Hmotnost: 1.5kg Výkon: 1050W Tlak páry: 4.5 Baru Objem nádoby na vodu: 0.36l Zahřívací doba: 60s Doba paření: 15minut Délka přívodního kabelu: 4.8m Příslušenství: Nalévací nádobka pro plnění nádoby na vodu Prodlužovací hadice Sada drobných kartáčků se 3 odlišnými barvami Kartáč na spáry Úhlový nástavec Okenní stěrka Plochá podložka Plochá škrabka Příslušenství k trysce, 2x hadřík z mikrovlákna Čištění bez chemikálií Odstraňte odolné nečistoty a špínu z různých povrchů ve vaší domácnosti. Eliminuje bakterie Využijte sílu páry k eliminaci bakterií v celé vaší domácnosti.

Bissell parní čistič Steam Shot Titanium 2635J

Výkonný vysokotlaký Bissell Steam Shot Titanium 2635J čistí a dezinfikuje. Uvolňuje špínu a mastnotu silou páry. Různé nástavce pro čištění kuchyně, grilu, koupelny, omítky, oken. Prodlužovací hadice, sada 3 drobných barevně odlišených kartáčů, kartáč na spáry, úhlový nástavec, okenní stěrka a další příslušenství. Čištění bez chemikálií – nekupujete žádné přípravky.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii Parní mopy, je v nabídce značky Bisell, Bissell, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz.

Produkt 2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL lze nalézt mezi produkty ve skupině Vysokotlaké čističe, patří pod značku Bisell, Bissell, naleznete jej v e-shopu Tonerpartner.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parní čističe, je v nabídce značky Bisell, Bissell v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz.

Produkt 2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL je označen EAN kódem 11120220841.

2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL - parametry produktu

2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL - historie ceny a dostupnosti

2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL - další zajímavé produkty

2635J PARNÍ ČISTIČ STEAM SH.TIT. BISSELL - jak nakoupit nejvýhodnější?