Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks

Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks

Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks - popis produktu

Odličovací ubrousky BIODERMA Sensibio H2O Micelární ubrousky 25 ks: Kdykoliv během dne se můžete osvěžit, očistit či odlíčit za pomoci ubrousků Bioderma Sensibio H2O. Jejich unikátní složení obsahuje komplex aktivních látek, které poskytnou perfektní péči i citlivé pleti. Allantoin pleť viditelně zklidní a hydratuje. Pokožka pak zůstane nejen dokonale čistá, ale i vláčná a jemná. Hypoalergenní micelární ubrousky Bioderma Sensibio H2O si zamilujete díky jejich jemné parfemaci a praktickému balení na cesty.  Klíčové vlastnosti odličovacích ubrousků Bioderma Sensibio H2OPro osvěžení, čištění a odlíčení pletiOdličovací ubrousky Bioderma Sensibio H2O jsou vhodné pro citlivou pleťAllantoin pleť viditelně zklidní a hydratujePokožka zůstane perfektně čistá, vláčná a jemnáMicelární ubrousky Bioderma Sensibio H2O jsou hypoalergenníJemně parfemovanéPraktické balení na cestySložení:AQUA/WATER/EAU, POLYSORBATE 20, PENTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, ALLANTOIN, XYLITOL, CETRIMONIUM BROMIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, FRAGRANCE (PARFUM)

Čisticí a odličovací micelární ubrousky na citlivou pleť se sklonem k začervenání okamžitě zklidňují a odstraňují pálení pokožky.

Tento produkt naleznete ve skupině Oční make-up, patří značce BIODERMA a je určen .

Produkt Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks patří do skupiny produktů Čistící ubrousky, patří značce BIODERMA a je vhodný .

Produkt Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks popisuje EAN kód 3401528546112.

Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks - parametry produktu

Určenípro ženy
KategorieUbrousky, Odličovače, Oční make-up, Čistící ubrousky
ZnačkaBIODERMA
Určení
EAN3401528546112

Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks - historie ceny a dostupnosti

Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks - další zajímavé produkty

Bioderma Micelární ubrousky na citlivou pleť Sensibio H2O (Make-Up Removing Wipes) 25 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?