Bino dřevěné Dinosauři

Bino dřevěné Dinosauři

Bino dřevěné Dinosauři

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bino dřevěné Dinosauři - popis produktu

Puzzle Bino Puzzle - Dinosauři:  Milovníci dinosaurů, pozor! Nyní v naší nabídce naleznete designově povedené puzzle s motivy dávných ještěrů. Prožijte deštivé dny, popřípadě rodinné večery zábavně a zároveň rozšiřte motorické dovednosti a představivost vaší ratolesti. S touto praktickou skládačkou je to hračka. Každý jednotlivý dílek je vyroben z kvalitního dřeva. To nejenže poskytuje hračce delší životnost a odolnost při užívání, ale také zajišťuje snadnou manipulaci a uchopení i pro ty nejmenší.Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Dinosauři už sice dávno vymřeli, ale ještě dnes s nimi může být velká legrace. Dřevěná puzzle skládačka bude bavit i ty nejmenší milovníky zvířátek a všechny obdivovatele dávných ještěrů. Dřevěná skládanka je vyrobena z kvalitního materiálu.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bino, barevné provedení je mix barev, naleznete jej v e-shopu 4home.cz.

Produkt Bino dřevěné Dinosauři má EAN kód 4019359880795.

Bino dřevěné Dinosauři - parametry produktu

Barvamix barev
KategorieHračky, Puzzle, Stavebnice, Dřevěné hračky
ZnačkaBino
Barvamix barev
E-shop4home.cz
EAN4019359880795

Bino dřevěné Dinosauři - historie ceny a dostupnosti

Bino dřevěné Dinosauři - další zajímavé produkty

Bino dřevěné Dinosauři - jak nakoupit nejvýhodnější?