BINO Kostky v kyblíku 50 ks

BINO Kostky v kyblíku 50 ks

BINO Kostky v kyblíku 50 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BINO Kostky v kyblíku 50 ks - popis produktu

Sada dílků, se kterou se děti mohou pustit do různorodých staveb. K dispozici budou mít kablík pro snadné uskladnění.

Firma Bino rozšířila prodej kvalitních dřevěných hraček a tím i známost českých postaviček do více jak 40 zemí světa. Původně německá firma sídlící již dlouhé roky v České republice, obhajuje u svých výrobků zdravotní nezávadnost a všechny požadované normy Evropské unie.

Přednosti:

  • stavění rozvíjí představivost
  • trénuje trpělivost a jemnou motoriku

Kupte dětem dřevěnou stavebnici!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Počet dílků: 50 Rozměr krychle: 2,8 x 2,8 cm Průměr válečku: 2,8 cm Délka válečku: 6 cm Rozměry balení: 21 x 23 cm

Postavte si se svými dětmi hrad nebo věž pomocí těchto překrásných barevných kostek. Podpoříte tím tvořivost vašeho dítěte a společně si užijete volný čas. Kostky jsou dodávány v kbelíku, což vám usnadní jejich skladování.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bino, barevná varianta je růžová, v nabídce prodejce 4kids.cz, 4home.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt BINO Kostky v kyblíku 50 ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bino, barevné provedení je růžová, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, 4home.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Bino, v barvě růžová, v nabídce prodejce 4kids.cz, 4home.cz a je navržen unisex.

Produkt BINO Kostky v kyblíku 50 ks má EAN kód 4019359842045.

BINO Kostky v kyblíku 50 ks - parametry produktu

BINO Kostky v kyblíku 50 ks - historie ceny a dostupnosti

BINO Kostky v kyblíku 50 ks - další zajímavé produkty

BINO Kostky v kyblíku 50 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?