Bino Jezdík - Tučnák na tyči

Bino Jezdík - Tučnák na tyči

Bino Jezdík - Tučnák na tyči

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bino Jezdík - Tučnák na tyči - popis produktu

Bino Tučňák na tyči

Hračka motivující k prvním krůčkům a nácviku chůze. Tučňák tlačený na tyči, při pohybu opakovaně plácá ploutvemi.

Firma Bino rozšířila prodej kvalitních dřevěných hraček a tím i známost českých postaviček do více jak 40 zemí světa. Původně německá firma sídlící již dlouhé roky v České republice, obhajuje u svých výrobků zdravotní nezávadnost a všechny požadované normy Evropské unie.

Kupte dětem tučňáka na tyči Bino!

Vhodné pro děti od 3 let Rozměry: 15 x 15 cm

Tahací hračka Bino Jezdík - Tučnák na tyči:Dřevěný tučňák na tyči bude vaší ratolesti skvělým parťákem při nácviku chůze. Dodá mu stabilitu při jeho prvních krůčcích, navíc ho u toho skvěle pobaví - za jízdy totiž rozverně plácá nožičkami. Je vyroben z kvalitního a odolného dřeva, společnost může dělat dětem od 1 roku.Parametry a specifikace:Rozměry:8 x 20 x 57 cmMateriál:DřevoDoporučený věk:Od 1 rokuHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Produkt Bino Jezdík - Tučnák na tyči patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bino, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Tahací hračky od značky Bino, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4kids.cz a je navržen unisex.

Produkt Bino Jezdík - Tučnák na tyči označuje EAN kód 4019359815698.

Bino Jezdík - Tučnák na tyči - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieHračky, Dřevěné hračky, Tahací hračky
ZnačkaBino
Určeníunisex
E-shopAlza.cz, 4kids.cz
EAN4019359815698

Bino Jezdík - Tučnák na tyči - historie ceny a dostupnosti

Bino Jezdík - Tučnák na tyči - další zajímavé produkty

Bino Jezdík - Tučnák na tyči - jak nakoupit nejvýhodnější?