Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků

Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků

Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků - popis produktu

Farma je tématem čtrnácti dílků připravených pro vkládání do správných výřezů dřevěné podložky. Malé bílé úchopy slouží k lepšímu držení jednotlivých dílků v rukou malých dětí. Větrný mlýn, traktůrek, hospodář i zvířátka, ti všichni určitš dítka potěší.

Firma Bino rozšířila prodej kvalitních dřevěných hraček a tím i známost českých postaviček do více jak 40 zemí světa. Původně německá firma sídlící již dlouhé roky v České republice, obhajuje u svých výrobků zdravotní nezávadnost a všechny požadované normy Evropské unie.

Přednosti:

  • zlepšují koordinaci ruky a oka
  • rozvíjí jemnou motoriku a prostorovou představivost

Vyberte dětem některý z vkládacích obrázků Bino!

Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: dřevo Počet dílků: 14 Rozměry: 30 x 22,5 cm

BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny českou firmou z Klatov (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

Produkt Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bino, v nabídce prodejce 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bino, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků označuje EAN kód 4019359881143.

Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků - parametry produktu

Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků - historie ceny a dostupnosti

Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků - další zajímavé produkty

Bino Dřevěné puzzle farma 14 dílků - jak nakoupit nejvýhodnější?